De leukste lente items!

10 apr 2015

Nu de lente dan eindelijk is aangebroken, is het tijd voor de lente schoonmaak. Tijd om misschien wat oude kledingstukken weg te doen. Dan komt er wat plek in je kast vrij voor nieuwe kleding in leuke lente kleuren. Ik heb enkele kledingstukken voor de lente op een rijtje gezet!

Blazers draag ik altijd heel graag, ik heb ze dan ook al in veel verschillende kleurtjes. Bovenstaande jasjes vond ik wel héél geschikt voor de lente. Vooral het eerste jasje vind ik te schattig en zou ik graag aan mijn kledingkast toe willen voegen. Ik heb gelijk al allemaal leuke outfits in mijn hoofd zitten met dit jasje! Ook zo geschikt voor deze tijd van het jaar, wanneer een shirtje alleen nog net te koud is.

De jurkjes mogen weer uit de kast worden getrokken. Nu nog met een panty of maillot, maar wanneer het nog warmer wordt kunnen blote benen ook prima. Ik zag al gelijk een hoop leuke jurkjes toen ik een kijkje nam op OTTO. De eerste jurk vind ik leuk omdat hij aan de achterkant wat langer is, ook ben ik gek op dat stofje. Van het tweede jurkje heb ik al een soortgelijk model en deze draag ik dan ook graag. Het derde jurkje geeft mij echt een zomergevoel vanwege de felle kleuren. Het laatste jurkje is van kant en is erg schattig.

Leuke shirtjes kun je ook niet genoeg hebben. De laatste tijd draag ik graag blousejes. De eerste zit al in mijn virtuele winkelmandje, het accent met de open schouders vind ik heel tof! De rest van de topjes vind ik ook heel leuk. De derde is wat stoerder en de andere twee wat vrouwelijker, leuk die afwisseling. Ook zijn deze tops gemakkelijk te combineren.

Wat vind jij van bovenstaande items? En wat is jouw lente fashion musthave?

Liefs,
Joyce

Bloglovin’TwitterFacebookInstagramYoutube

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg mij op social media en blijf op de hoogte van alle trends en ontwikkelingen!