De zomer in met Esprit!

25 jul 2013

De afgelopen dagen hebben we echt kunnen genieten van het warme weer in Nederland. Als we de weerberichten moeten geloven koelt het wel iets af, maar blijft het verder nog steeds lekker warm in Nederland! Ik heb de leukste zomeritems van één van mijn favoriete merken op een rijtje gezet!

Ik heb alle items van de Esprit webshop gehaald. Ook heb ik zoveel mogelijk uit verschillende prijsklassen gekozen, voor ieder budget wat wils dus! Zelf vind ik de webshop van Esprit erg fijn omdat hij zo rustig en strak oogt en heel overzichtelijk is.

Tops


1. €25,95
2. €39,95
3. €19,95

Zelf houd ik vooral van hele luchtige en losvallende tops in de zomer. Ook vind ik het leuk als ze wat wijder en een beetje zwierig zijn. Qua kleuren ben ik gek op rood en turquoise.

Jurkjes


1. €79,95
2. €99,95
3. €89,95
4. €119,95

De laatste tijd begin ik steeds meer de jurkjes te ontdekken. Ik ben vooral gek op jurkjes met een dunne stof en die onder net iets wijder uitvallen dan boven. Ik vind rustige, natuurlijke kleuren zoals wit of crème kleurig echt perfect voor een zomers jurkje!

Shorts


1. €39,95
2. €39,95
3. €29,95

Dit is één van de items die ik altijd het meest draag in de zomer. Een mooi shortje met een leuk topje erop en ik ben klaar om te gaan! Ik vind shortjes heerlijk om te dragen, zolang ze maar niet te strak zitten.

Bikini’s


1. €49,95
2. €49,95
3. €49,95
4. €49,95

En natuurlijk mogen bikini’s niet ontbreken in dit rijtje. Je kunt nooit genoeg bikini’s hebben, vind ik. Als ik een tijdje op vakantie ga, vind ik het altijd handig om een hoop bikini’s mee te nemen. Ik ben vooral fan van de bloemetjesprint en de zachtere koraalkleurtjes.

Heb ik je nieuwsgierig gemaakt naar de rest van de producten in de webshop? Klik hier om naar de webshop te gaan.

Wat is jouw favoriet van de door mij geselecteerde items?

Liefs,
Joyce.

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg mij op social media en blijf op de hoogte van alle trends en ontwikkelingen!