December Tag

29 dec 2012

Nog net op de valreep, de December tag! December telt nog maar 3 dagen, toch wou ik deze tag erg graag nog doen. Het leek me wel leuk om het jaar zo een beetje af te sluiten!

Ik heb deze tag al een aantal keer voorbij zien komen, maar hij is oorspronkelijk bedacht door Kelly van Kellista.nl

1. Welke producten mogen deze maand zéker niet ontbreken, op het gebied van beauty?
Glitter! Met de Kerstdagen en met Oud&Nieuw is het natuurlijk super om je helemaal op te doffen, een paar glitters mogen daarbij natuurlijk niet ontbreken, zoals een prachtige highlighter of een mooie glitterige topcoat van Catrice.

Ook kan ik deze maand echt niet zonder mijn lippenbalsems. Mijn favorieten? De lipbalm van Kiehl’s en die schattige Applelicious lipbalms van NYC.

2. Wat is je favoriete winter drankje?
Warme chocolademelk, for sure! En dan met lekker veel slagroom erop. Thee vind ik ook enorm lekker, maar in deze koude wintermaanden komt warme chocolademelk toch wel echt op de eerste plek.

3. Welke kleuren nagellak draag je het liefst in de December maand?
Ik kan eigenlijk altijd wel alle kleuren nagellak dragen. In de winter draag ik gerust zomerse kleurtjes, zoals felroze of geel. Toch ben ik deze maand vooral gegaan voor paarse nagellak. Het liefst met een mooie, glinsterende topcoat eroverheen.

4. Wat voor geurkaars brand je het liefst met de feestdagen?
Sowieso houd ik enorm van vanille! De afgelopen dagen heb ik heerlijke geurkaarsen van de IKEA gebrand. Eén daarvan ruikt heerlijk naar koekjes en vanille! Maar met de geur van kaneel kun je me ook erg blij maken deze maanden.

5. Wat is je favoriete kerstfilm?
Home Alone doet het altijd goed bij, dat vind ik zulke leuke films! Verder vind ik ‘The Holiday’ en ‘Alles is Familie’ ook erg leuk. Geen échte kerstfilms, maar het speelt zich wel af tijdens de Kerst, dus ik vind dat dat ook gewoon telt!

6. Wat is je favoriete kerstnummer?
Moeilijk, moeilijk… Dan ga ik toch voor de traditionele ‘All I Want For Christmas Is You’ van Mariah Carey en ‘Do They Know It’s Christmas?’ van BAND AID. Heerlijk die kerstnummers!

7. Hoe zou jij het liefst de Kerstdagen vieren? Hoe ziet jouw ideale Kerstavond er bijvoorbeeld uit?
Met heel veel familie om me heen, dat vind ik het belangrijkste. Dat vind ik super gezellig. En wat op een belangrijke tweede plaats komt: lekker eten. Ik houd van lekker eten! En Kerst leent zich er erg goed voor om lekker lang aan tafel te zitten en de heerlijkste gerechten te eten.

Ik moet altijd op één Kerstdag werken, omdat ik in de horeca werk. Toch vind ik dat niet eens zo erg, want er hangt dan zo’n leuke sfeer. Het is niet mijn ideale Kerstavond, maar ik vind het wel óók leuk!

8. Wat hoop je dat er onder de kerstboom ligt?
I love presents! En ik vind het altijd fijn om bonnen te krijgen van de Only of Vero Moda. Dan kan ik lekker zelf kijken waar ik het aan uit geef. Natuurlijk is wat lekkers zoals marsepein of chocolade ook áltijd goed!

9. Wat trek jij aan op New Years Eve?
Ik weet het nog niet. Het zal wel ongelooflijk koud zijn, dus ik ga sowieso geen jurkje aandoen. Waarschijnlijk ga ik voor een lekkere comfortabele spijkerbroek met een feestelijk topje!

10. Tot slot, wat zijn jouw goede voornemens voor 2013?
Eerlijk? Ik ben niet echt van de goede voornemens. Als ik echt iets wil bereiken, dan hoeft dat niet per se omdat het dan het ‘nieuwe jaar’ is.

Volgend jaar ga ik nog steeds door met mijn blog, maar ik ga wel proberen om meer vooruit te schrijven! Want soms heb ik het nu echt gigantisch druk en dan wil ik alsnog een blogpost online zetten. Dat gaat dan een beetje ten koste van m’n nachtrust, haha.

Ik wens jullie allemaal een heel fijn en gelukkig 2013!

Wat zijn jouw goede voornemens?

Liefs,
Joyce.

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg mij op social media en blijf op de hoogte van alle trends en ontwikkelingen!