Driegangenmenu – Tweede Paasdag

15 apr 2015

Het is inmiddels al weer even geleden, maar deze foto’s wilde ik graag nog even delen. Dit was namelijk zo’n groot succes! Ik stelde een driegangenmenu samen met de lekkerste producten. Ik stond een tijd in de keuken, maar het resultaat mocht er zijn.

Dit diner maakte ik als verrassing voor m’n vriend. Het duurde even, maar uiteindelijk was het de moeite waard. Misschien geeft het je ook nog wat inspiratie, om iets op tafel te zetten!

Het voorgerecht: een rode soep. Met tomaat, paprika, peen, room, bouillon, ui, knoflook, Italiaanse kruiden en wat zwarte peper. De soep was een groot succes. Hij was lekker pittig. Dit ging perfect samen met het stokbrood met kruidenboter dat ik erbij serveerde. Hier heb ik foto’s van gemaakt, dit recept zal dus snel online komen. Deze soep ga ik snel nog eens maken, hij was zo lekker! Sowieso vind ik dit soort soepen altijd vullend en het smaakt goed. Afhankelijk van de hoeveelheid room die je erin doet, is het ook nog eens erg gezond!

Voor de garnering voegde ik een beetje room toe en nog wat Italiaanse kruiden om het helemaal af te maken. Het ziet er zó gezellig uit.

Voor het hoofdgerecht bereidde ik een stuk beenham in de oven. Eerst braadde ik het aan in de pan, daarna heb ik het verder gegaard in de oven. Dit was beenham met een honing mosterd marinade. Het duurt even, maar dan heb je ook wat. Hierbij maakte ik aardappeltjes en groente klaar.

De aardappeltjes kookte ik eerst even en bakte ik daarna aan in de koekenpan. Zo vind ik ze namelijk het lekkerst! Qua groente koos ik heel simpel voor een zak met roerbakgroente. Dit keer ging ik voor de Mexicaanse versie. Om dit af te maken deed ik hier nog wat sesamzaadjes en sojasaus door.

Het nagerecht was ook echt een succes! Ik deed alles in een eetbaar bakje. Deze kocht ik bij de makro. Het is een eetbaar ijsbakje met chocolade coating. Ik maakte mijn eigen cookie dough ijs. Dit deed ik door een bak met vanille ijs te kopen. Zelf maakte ik eetbaar cookie dough. Hier maakte ik stukjes van en dit schepte ik door het vanille ijs.

Om het helemaal af te maken, maakte ik nog een brownie. Deze maakte ik in verschillende vormen. Ik maakte een grote, maar ook kleintjes in kleine muffin vormpjes. Hierover strooide ik nog wat lekkere chocolade druppels van Callebaut. Van het eetbare cookie dough en de brownie heb ik ook foto’s gemaakt. Ik heb namelijk hét perfecte brownie recept gevonden. Dit zal ik snel met jullie delen!

Maak jij weleens een uitgebreid driegangenmenu?

Liefs,
Joyce

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg mij op social media en blijf op de hoogte van alle trends en ontwikkelingen!