Esprit – A Girls Night Out!

20 aug 2014

Wie houdt er nu niet van een avondje uit?! Ik wel en jij vast ook. Ik heb enkele toffe kledingstukken op een rijtje gezet die perfect zijn wanneer je eens flink uit wil pakken. Hopelijk vind je het leuk om te zien! Alle kleding is van Esprit.

Ik zag vooral een hoop leuke party jurkjes voorbij komen op de site, vandaar dat er een hoop jurkjes bij zitten. Ze zijn stoer maar ook gewoon onwijs leuk en vrouwelijk.


€ 99,99 – € 79,99 – € 79,99

Deze jurkjes zijn zo tof! De eerste en laatste vind ik onwijs stoer vanwege de kralen en andere opvallende dingen op de kraag. Het model van de tweede jurk is mooi en lijkt mij erg mooi. Ik zie mijzelf zo al lopen in de derde jurk, die past zo goed bij mij. Ik hou van zo’n soort model, lekker wijdvallend maar toch nog een mooi model erin.


€ 99,99 – € 89,99 – € 89,99

Nog meer jurkjes! Van het eerste jurkje heb ik al meer soortgelijke modellen in mijn kast hangen. Zo’n model staat iedereen goed! Check hoe gaaf die pailettenrok is van de tweede jurk. Dat geeft zo’n leuke touch! De derde jurk vind ik erg chique. De hoge halslijn geeft het een classy effect.


€ 69,99 – € 59,99 – € 59,99

Over naar de broeken! De eerste broek vind ik zelf onwijs gaaf, maar ik snap dat er misschien ook meiden zijn die zo’n model minder mooi vinden. Deze broeken zijn de laatste tijd weer helemaal hip! Die leren broek wil ik echt zo graag hebben. Ik heb nog geen leren broek en deze vind ik heel mooi. Dan de laatste in het rijtje, de jeans. Dit is echt zo’n perfecte jeans, het model lijkt me perfect.


€ 49,99 – € 29,99 – € 35,99

Dan tot slot de tops. Meteen toen ik die roze top zag, wist ik: deze moet erbij in het artikel. Ik vind ‘m prachtig én wat een mooie kleur! De andere twee tops zijn simpel maar hebben allebei iets. De halslijn van beide tops is prachtig. Ik zit er echt over na te denken om de tweede top te bestellen, zo leuk vind hem!

Hopelijk heb je nu genoeg party proof inspiratie gegeven. Alle kledingstukken zijn namelijk perfect voor een avondje uit! Ik ben in ieder geval helemaal verliefd op de roze top en de leren broek.

Wat vind jij van deze items?

Liefs,
Joyce

Reacties

  1. Leuke items zitten ertussen! Vroeger shopte ik best vaak samen met mijn moeder bij Esprit, maar de laatste tijd is dat fel verminderd. Toch maar nog eens doen, want soms hebben ze echt leuke dingen!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg mij op social media en blijf op de hoogte van alle trends en ontwikkelingen!