Essence introduceert een nieuwe geur!

22 mrt 2013

Essence heeft natuurlijk al een paar hele fijn, betaalbare parfums in haar assortiment. Maar vanaf half april komt er daar weer eentje bij. Een geur die perfect aansluit bij het lekkere weer!

Deze geur bruist van de energie en brengt de fun factor naar een compleet nieuw niveau – een duik in een diepblauw zwembad. Ik heb het hier over de geur ‘Essence – Like a jump in the pool’


Flacon van 10 ml

De geur is verkrijgbaar in zowel een 50 ml flacon als in een handige tasflacon van 10 ml. Het formaat van 50 ml kost €6,99 en het formaat van 10 ml kost €3,29. Natuurlijk blijven de andere populaire essence geuren ook nog in het standaardassortiment.

Eerlijk gezegd heb ik nog nooit een parfum van essence gekocht. Waarom ben ik hierover dan wel zo enthousiast? Ik houd van frisse geurtjes. Parfum mag niet te zwaar en zeker niet te zoet zijn, dus ik denk dat dit een ideaal geurtjes is voor mij – gekeken naar de geurnoten.

En ik weet zeker dat er met mij nog een hoop meiden zijn die houden van lekkere frisse parfums. Dan lijkt dit me een goede keus, met een leuk betaalbaar prijsje. Als hij in de winkels ligt, ga ik hem zeker kopen en natuurlijk ga ik dan gelijk aan jullie vertellen of hij echt zo lekker ruikt zoals ik verwacht.

Deze nieuwe geur is verkrijgbaar vanaf half april 2013 bij Kruidvat en Trekpleister in Nederland en bij Kruidvat in België.

Lijkt dit nieuwe geurtje jou wat of ga je liever voor een wat zwaardere geur?

Liefs,
Joyce.

Reacties

  1. Ik vind de verpakking een beetje… jaren negentig haha!
    Maar dat hoeft natuurlijk niets te zeggen over de geur ;)
    Frisse geurtjes voor de zomer zijn sowieso favoriet!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg mij op social media en blijf op de hoogte van alle trends en ontwikkelingen!