Even een korte update!

14 mei 2012

Hey meiden, even een korte update! Je kunt BeautyChef.nl op nog meer manieren volgen dan alleen hier. Dus als je dat handig vindt, kijk dan even mee!


 
 
 
 
Tegenwoordig zit iedereen op twitter, facebook, bloglovin’ noem het maar op! Dit heb ik ook aangemaakt voor mijn site, zodat daar alle laatste updates op komen te staan. Zelf vind ik dit echt superhandig. Als ik een leuke blog tegen kom, dan voeg ik hem altijd toe aan m’n bloglovin’ en facebook. Zo zie ik elke dag in één oogopslag alle nieuwe artikelen.

Dus wil je op de hoogte worden gehouden van de nieuwste artikelen? En heb je Facebook, Twitter of Bloglovin’? Dan is het misschien handig om even te liken, abonneren of followen. Ik zal het even op een rijtje zetten voor je, dan kan je zelf kijken wat je ermee doet! Volg je mij al? Een big thank you!!! <3

Klik hier voor mijn Facebook
Klik hier voor mijn Twitter
Klik hier voor mijn Bloglovin’

En nóg een korte update. Ik heb heel veel artikelen in de planning staan. Ik heb éindelijk die prachtige ombre blush gescoord. Dus daar moet natuurlijk een artikel van komen. Er komt nog een shoplog online, want ik heb een hoop leuke kleren gekocht! Verder heb ik nog een pakketje gewonnen op BeautyFashiionn. Ook heb ik nog een pakketje besteld bij Enchantra met onder andere Michael Todd spulletjes en nagellak. Hier ga ik ook nog een artikel over maken.

Ik heb vandaag met mijn vriend pizza’s gemaakt. Herinneren jullie je dit artikel nog? We hadden trek in pizza! We hebben voor het eerst zelf het deeg gemaakt, dus we zijn wel tegen een paar dingetjes aangelopen. Maar uiteindelijk was het heel erg lekker! Maargoed, dat gaan jullie allemaal binnenkort lezen op mijn site. Dan weten jullie in ieder geval een beetje wat je te wachten staat!

Liefs,
Joyce.

Reacties

  • Ik zie dat je zelf geen blog hebt. Dan weet je waarschijnlijk ook niet hoeveel tijd er zit in het maken van een artikel. Reviews en kookartikelen vind ik het leukst om te schrijven, helaas kosten deze artikelen dan ook het meeste tijd. Het liefst zou ik alleen maar grote artikelen schrijven, maar helaas gaat dat niet. Ik volg een hbo-studie, dus daar moet ik veel aandacht aan besteden.

   Bloggen vind ik leuk, het is mijn hobby. Daarom probeer ik er zoveel mogelijk tijd aan te bestede. Soms zit er alleen wel eens een wat korter artikel bij of een update om mijn bezoekers op de hoogte te stellen van iets nieuws – bij deze dus de nieuwe Facebook.

 1. Behoorlijk wat in de planning dus zo te lezen. Oehh ik ben benieuwd naar je pizza!

  Ik heb zelf ook nieuwe kleren nodig (nouja, nodig :-P) dus het zou leuk zijn als ik daar wat inspiratie uit kan halen.

  ps: je hebt je achtergrond veranderd toch?

  • Haha ja inderdaad, behoorlijk wat in de planning! En ik heb mijn achtergrond inderdaad veranderd, leuk dat het je opvalt! Ik vond ’t zo wit, dus nu zit er wat meer kleur in! :)

 2. Leuke update, altijd fijn! Maar je header, of nouja, die foto’s bovenaan.. zijn echt.. KILLING! Oh my god, die foodpicture .. het ziet er echt lekker uit. :D Heb je daar ooit een artikel over geschreven? Oh my.. en pizza.. damn. Ik volg je gewoon op bloglovin! xD

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg mij op social media en blijf op de hoogte van alle trends en ontwikkelingen!