Fashion shoplog

25 mei 2012

Een tijdje terug ben ik met mijn moeder gaan shoppen! Eigenlijk was ik op zoek naar een witte broek en schoenen. Daar ben ik niet voor geslaagd, maar ik heb wel hele leuke andere dingen gekocht. Kijk je mee?

 
 
 
Deze keer ben ik geslaagd bij de Only en the Sting! Bij de Only slaag ik vrijwel altijd wel, bij the Sting niet altijd. Maar ik zag dat ze leuke broeken hadden liggen, dus daarom liep ik daar eventjes naar binnen. Laten we beginnen bij mijn aankoopjes van de Only.

Dit is echt zo’n truitje dat lekker zit én lekker valt. Zo’n comfy trui, maar niet te warm. Ik hou echt van dit soort truitjes. Ik moet er wel een wat langer shirt onder dragen, want hij is niet heel lang, maar dat vind ik niet zo erg. Ook schijnt hij anders een beetje door. De stof is erg fijn en hij zit echt ontzettend lekker.

De kleur van dit topje vind ik ook erg leuk. De kleur is lichtgrijs en ik hou wel van grijstinten. Ik heb sowieso heel veel grijs in m’n kast hangen, dus deze kan mooi bij de collectie, haha!

Langere topjes vind ik altijd erg leuk. Dit soort topjes vind ik leuk om te dragen op een spijkerbroek of een legging. Dit is een lange top met allerlei laagjes. Hij is net te kort om door te gaan voor een jurkje. Hij valt tot nét over m’n kont.

Ik heb nog precies zo’n zelfde top van de Only, maar dan in het wit. Deze had ik vorige zomer vaak aan, daarom wou ik er nog wel eentje bij hebben. Deze heeft een iets vrolijkere print. Ik vond de kleurtjes heel erg vrolijk en het model van de top helemaal zomers!

Ik ben echt helemaal verliefd op deze top. Je kunt zien dat hij doorzichtig is, dat vind ik hartstikke mooi. Net als de print op deze top. Ik had deze top gekocht vanwege de broek (volgende foto). De verkoopster had deze broek zelf ook en droeg vaak deze top erop. Dat vond ik wel heel erg leuk staan, dus daarom heb ik deze gekocht.

Deze top heb ik nu een paar keer aan gehad. Hij is niet heel erg warm. Met een truitje eronder en een blazer eroverheen kan hij nu ook al prima gedragen worden. De afgelopen dagen, toen het echt rond de 25 graden was, heb ik deze top gewoon gedragen met een simpel truitje eronder. Het is echt een hele fijne top!

Oké, dit is eigenlijk echt geen goede foto. Ik kon deze broek echt niet mooi op de foto krijgen. Ik had hem al een keertje gedragen, dus vandaar dat ’t model er een beetje raar uit ziet. Het is gewoon een skinny jeans in een zandkleur, hij zit heel erg fijn! Ik zal hiervan binnenkort een outfit-foto maken, zodat jullie wat beter kunnen zien hoe de broek daadwerkelijk zit!

Zoals ik eerder in het artikel vertelde, wilde ik graag een witte broek erbij hebben. Ik had de witte variant ook gepast, maar ik vond deze zandkleurige toch net iets mooier staan! Tenminste weer eens wat anders dan een normale spijkerbroek.

Qua prijzen! Het eerste topje was €21,95 en de andere drie dingen waren €29,95. Dit vind ik prima prijzen, want de kwaliteit is erg goed!

Wat is jouw favoriete kledingwinkel?

Liefs,
Joyce.

Reacties

  1. Leuke kledingstukken, slimme manier van fotograferen zeg. ^^ Vooral het truitje vind ik zeer geslaagd! Mijn favoriete kledingwinkel is eh.. heb ik niet. Ik koop eigenlijk vooral wel mijn kleding, maar voornamelijk bij de H&M, maar een favoriet is het niet. :’)

    • Thanks! Ik zat echt te bedenken hoe ik ’t moest fotograferen. Had het eerst op de grond gelegd, maar die foto’s waren echt kei lelijk. Nu hingen er 3 kledinghangers boven elkaar, op een hele rare manier, maar ach, ’t werkt, haha! :)

  2. Leuke kleding joh! Vooral dat vlindertopje vind ik heel erg mooi! Tsja, mijn favoriete winkel blijft toch een willekeurige kringloopwinkel ;). Maar ik heb ook wel eens wat bij de Only en de Sting! gekocht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg mij op social media en blijf op de hoogte van alle trends en ontwikkelingen!