Filmpje: Catrice SALE Shoplog

15 jul 2014

Ik wist dat enkele Catrice producten voor de helft van de prijs weg gingen bij het Kruidvat. Toen ik langs een Kruidvat liep, moest ik dus wel eventjes naar binnen gaan! Ik heb enkele leuke dingen meegenomen en deze ga ik in deze video aan je laten zien.

Enkele prijzen ben ik vergeten te vertellen. De lila nagellak is van €3,99 naar €1,99 gegaan en voor de eyeliner heb ik €3,59 betaalt. De body mists van Victoria Secret waren tijdelijk in de aanbieding bij Etos voor €8,99 per stuk.


Vergeet de video niet in HD te bekijken voor de beste kwaliteit!

Kun je de video niet zien? Klik dan hier.

Ik ben al gelijk aan de slag gegaan met het testen van de producten. Deze zullen dus snel op de site verschijnen. Zo kan jij ook nog beslissen of je ’t product met korting wilt kopen of toch liever wilt laten liggen. De nieuwe producten zullen rond augustus/september in de winkel liggen. Je hebt dus nog ongeveer een kleine maand om wat producten met korting te kopen! Ik kan je alvast verklappen dat ik met een hoop van deze producten erg blij ben!

Heb jij ook enkele van deze producten in je bezit? Zo ja, wat vind je van het product?

Liefs,
Joyce

Reacties

  1. Leuke shoplog. Ik ga toch eens kijken voor de highlighter pen! Deze lijkt me schittend. En de Dirx drogist heeft nu ook weer een actie met Victoria’s secret bodymists. Andere geuren dan dat de Etos had! O.a Mango passion! ;-) ook €8,99. ;-)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg mij op social media en blijf op de hoogte van alle trends en ontwikkelingen!