Filmpje: Colgate – teaser & the results

11 nov 2012

In dit artikel deel ik de resultaten van het gebruik van de Colgate MaxWhite One producten met jullie. Ik heb een leuk filmpje voor jullie gemaakt, onder het filmpje laat ik jullie de voor en na foto’s zien van mijn tanden. Nieuwsgierig? Kijk dan snel verder!

Ik heb een ‘teaser’ voor jullie gemaakt. Onder een ‘teaser’ wordt verstaan: een boodschap die geen informatie bevat, maar juist bedoeld is om de nieuwsgierigheid te prikkelen. Daarna zien jullie een korte review van de producten. Veel kijkplezier!

Dan hieronder de voor en na foto’s zoals beloofd. Nu moet ik wel zeggen dat ik op de ‘voor foto’ net had gegeten en mijn tanden nog niet had gepoetst. Als je dat wegdenkt dan zie je nog steeds wel degelijk veel verschil. Ik ben er dus zeker van overtuigd dat deze producten goed werken.

De prijzen nog even op een rijtje
Tandenborstel MaxWhite One – 3,79
Tandpasta MaxWhite One – 3,99
Mondwater MaxWhite One – €6,49

Heb ik je nu overtuigd om het ook te gaan proberen? Hol dan snel naar de Kruidvat of de Trekpleister, want daar zijn deze producten te koop.

Ben jij ervan overtuigd dat deze whitening producten werken?

Liefs,
Joyce.

Reacties

  1. Wauw die fles mondwater is echt huge, doe je vast heel lang mee. Het verschil is wel echt duidelijk te zien, zeker aangezien je huid ook iets donkerder is op foto 1.

    Leuk gedaan, leuk filmpje!

  2. Je ziet zeker verschil, al is het subtiel. Dat was bij mij ook zo. Ik ben er zeker van overtuigd dat deze producten werken! Ik heb ze zelf ook uitgebreid getest ;-) Fijne producten zijn het. Leuk filmpje!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg mij op social media en blijf op de hoogte van alle trends en ontwikkelingen!