Filmpje: Haartutorial – visgraatvlecht

22 mei 2013

Vandaag heb ik een haartutorial voor jullie in de vorm van een filmpje. Ik heb mijn haar meestal maar gewoon los hangen, dus heb ik de afgelopen tijd wat dingetjes uitgeprobeerd. Waaronder de visgraatvlecht en die wil ik graag aan jullie laten zien. In dit filmpje leg ik uitgebreid uit hoe je zo’n vlecht precies kunt maken.


Vergeet niet om het filmpje in 1080HD te bekijken!

De visgraatvlecht hoort eigenlijk iets dunner te zijn, maar ik heb ontzettend dik haar. Daardoor is het wat lastiger om dunne plukken te pakken en duurt het anders ook gewoon érg lang. Vandaar dat ik voor iets dikkere plukken ben gegaan. Als je dunnere plukken haar pakt zie je nóg meer dat ‘visgraat-effect’.

Maak jij weleens een visgraatvlecht bij jezelf?

Liefs,
Joyce.

Reacties

    • Ja heel erg! Ik moet wel zeggen dat als ik echt enorm veel klitten heb er niet doorheen kom met de tangle teezer maar dat komt omdat mijn haar echt heel dik is! Ik heb er ooit al eens een review over geschreven :)

  1. Ik vind dit zo moeilijk om te maken, vlechten in het algemeen trouwens haha! Mijn moeder vind het altijd heerlijk om te doen. Misschien kan ik het na jou video wel haha

  2. Pingback: BeautyChef — My life in photo’s | Mei 2013 #4

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg mij op social media en blijf op de hoogte van alle trends en ontwikkelingen!