Filmpje: Shoplog HEMA en Kruidvat

8 jul 2014

Ga er maar lekker voor zitten want het is weer tijd voor een filmpje! Dit maal is het een shoplog met spulletjes van de HEMA en het Kruidvat. Met onder andere nagellak, zonnebrandcrème en echte musthaves wat betreft plannen en organiseren.


Vergeet de video niet in HD te bekijken voor de beste kwaliteit!

Klik hier als je de video niet kunt bekijken.

Het filmpje is iets langer geworden dan ik dacht, maar hopelijk maakt dat niet uit, haha. Ik ben héél blij met de dingen die ik heb gekocht. De nagellak reviews zal nog even op zich laten wachten, mijn nagels zijn nu namelijk niet echt foto waardig. Maar over een week of drie (hopelijk eerder) zul je deze swatches zeker terug kunnen vinden op de site! Mocht je verder nog vragen hebben, dan kun je deze natuurlijk gewoon stellen bij de comments.

Heb jij al nagellak van Sinful Colors gekocht?

Liefs,
Joyce

Reacties

  1. Ik vind het zo fijn dat je altijd zo enthousiast bent in je video’s!! Je blog is geweldig en jij ook,doe zo verder :) !! Leuke video ! xx

  2. Fijne items heb je gekocht. De Hema heeft echt fijne kantoor artikelen inderdaad, vind het altijd moeilijk om al die leuke spulletjes te weerstaan. De zonnebrand spray van de Kruidvat heb ik ook eens gehad, en die vond ik erg fijn!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg mij op social media en blijf op de hoogte van alle trends en ontwikkelingen!