Filmpje: Vlog – HEMA

7 feb 2014

Gisteren mocht ik aanwezig zijn bij de HEMA pressday. Ik heb de nieuwste producten voor het voorjaar en de zomer bekeken. Het was erg leuk om hierbij aanwezig te zijn. Benieuwd naar mijn vlog? Kijk dan zeker even verder!


Vergeet het filmpje niet in 1080HD te bekijken voor de beste kwaliteit!

Kun je het filmpje niet bekijken? Klik dan hier.

Het is niet mogelijk om het filmpje op je mobiel af te spelen. Waarschijnlijk door de muziek die ik gebruikt heb. Op de computer speelt hij wel gewoon normaal af. Excuses voor het ongemak.

Ik wil nog even tegen alle bloggers die ik ontmoet heb, zeggen dat ik het onwijs leuk en gezellig vond. We bekijken natuurlijk allemaal elkaars blog maar in het echt is ’t toch weer net wat anders. Heel erg leuk om jullie eens in het echt gezien te hebben. Hopelijk zie ik jullie allemaal snel weer bij een volgend event!

Liefs,
Joyce

Reacties

  1. Pingback: BeautyChef | My life in photos | Februari 2014 – #2

  2. Je ziet overal foto’s, maar jij hebt er een gezellige vlog van gemaakt, leuk om te zien! Ik ben zelf mega nieuwsgierig naar die naaimachine’s aan het worden. Ik krijg zelfs zin om er eentje te gaan kopen om de kleur, haha! Maar dat is natuurlijk zonde. Ik ben benieuwd naar de nagellakjes!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg mij op social media en blijf op de hoogte van alle trends en ontwikkelingen!