FOOD | Kwekkeboom ovensnacks

21 jul 2015


AdvertisementTijd voor een feestje? Probeer dan eens deze snacks! De eerste èchte krokante snacks en hapjes uit de oven! Lekker bij de patat maar bijvoorbeeld ook erg leuk als party snack. Het ziet er leuk en ook nog eens erg lekker uit.

Dit is een gesponsord artikel

Alleen de verpakking ziet er al vrolijk uit. Als ik dit in de supermarkt zie staan, spreekt het mij zeker aan. Je kunt de Kwekkeboom ovensnacks overigens herkennen aan de paarse stazakken in de diepvries. Er zijn acht verschillende varianten, waarvan ik er drie heb ontvangen.

De verpakking gaat in ieder geval gemakkelijk open, je knipt het bovenste stukje er gewoon af. Wil je nu niet alles in één keer opmaken, dan is dat helemaal niet erg. Met de plaksticker op de achterkant maak je de verpakking weer netjes dicht. Zo kun je het gemakkelijk bewaren voor de volgende keer.

Hoe moet je deze producten dan precies bereiden? Dat is heel gemakkelijk. Warm eerst de oven voor op 220 graden. Je kunt de hapjes het best bereiden op een rooster met een vel bakpapier erop. De kroketten hebben een wat langere bereidingstijd nodig dan de kleine hapjes, maar dat spreekt voor zich. Er staat ook op de achterkant hoe lang alle hapjes in de oven moeten.

Ik testte drie verschillende hapjes uit
♥ Kwekkeboom Oven Croquetten (rijk gevuld met mals rundvlees)
♥ Kwekkeboom Oven Bitterballen (rijk gevuld met mals rundvlees)
♥ Kwekkeboom Oven Kaashapjes (gevuld met heerlijke cheddarkaas)

Ziet dit er niet lekker en gezellig uit? Handig ook dat er geen frituurpan aan te pas hoeft te komen. Er zijn genoeg mensen die geen frituurpan in huis hebben. De oven is gewoon een stuk gemakkelijker. Het is ook geen extra moeite, het duurt enkel iets langer. Vooral voor een feestje is het handig. Zo heb je heerlijk krokante snacks, maar je hoeft niet de frituurpan in de gaten te houden. Zodra de oven piept zijn je Kwekkeboom ovensnacks klaar!

Mijn eerlijke mening… Wat vind ik ervan? Ja, ik ben enthousiast! De smaak van de hapjes is prima en ze zijn inderdaad ook echt krokant. Al moet ik zeggen dat ik de kleine hapjes wel iets krokanter vind dan bijvoorbeeld de kroketten. Wat zijn de kaashapjes lekker zeg, ik ben fan! De cheddarkaas geeft er een heerlijk pittige smaak aan, mijn nieuwe favoriete snack. De kaas was ook goed smeuïg en gesmolten. Ik ben om!

In bijna iedere Albert Heijn, Jumbo, C1000, Plus, Deen, Vomar, Boon (MCD) en Dirk vd Broek zijn de Kwekkeboom Oven Croquetten, Bitterballen en Kaashapjes verkrijgbaar. Afhankelijk van de grootte van de supermarkt zijn ook de andere hapjes van Kwekkeboom Oven verkrijgbaar.

Voor deze Kwekkeboom ovensnacks betaal je € 3,89

Wat is jouw mening over deze Kwekkeboom ovensnacks?

Liefs,
Joyce

Reacties

  1. Fijn! Ik heb thuis geen frituurpan maar vind een hapje zo nu en dan wel lekker. Dat er tegenwoordig steeds meer voor in de oven komt is voor mij echt een uitkomst:)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg mij op social media en blijf op de hoogte van alle trends en ontwikkelingen!