Glossybox – Augustus 2012

29 aug 2012

I know, i know… Het is als al eventjes geleden dat de Glossybox is bezorgd. Maar…. ik was op vakantie – en wil jullie toch even laten zien wat er in mijn Glossybox zit. Ik vind het zelf namelijk altijd leuk om te kijken wat voor spulletjes er bij andere mensen inzitten!

 
 
Zoals ik al zei, was ik op vakantie toen de Glossybox werd bezorgd. Heel jammer! Ik hoopte er stiekem nog op dat nog zou worden bezorgd net voordat ik wegging. Maar ik wist eigenlijk ook wel dat ze dan nog niet verstuurd werden. Bij deze wil ik jullie graag de inhoud van mijn Glossybox laten zien.

Dit was wat ik zag toen ik mijn Glossybox open maakte. Ik had geen goede eerste indruk van deze box. De vorige Glossybox zat erg vol, deze niet, dat zag ik al gelijk. Toen ik de producten wat beter ging bekijken, werd ik er toch wel iets blijer van.

Het zijn deze maand vier fullsize producten en één luxe sample. Dus vijf producten in totaal. Laten we beginnen met het eerste product!

Kiehl’s – Lip Balm #1
Eén van de wereldwijde favorieten van de Kiehl’s klanten! Beschermt en biedt intensieve verzorging aan droge lippen. Zonnebeschermingsfactor 4.

‘Pfff, wat is dat nou weer voor klein tubetje.’ Dat is het eerste dat ik dacht. Toen zag ik al snel dat het een product van Kiehl’s was. Daar was ik wel ontzettend blij mee! Ik had al veel over dit merk gehoord, maar er nog nooit van wat gekocht.

Een lippenbalsem kwam me ook goed uit, want mijn onderlip was echt pijnlijk opengescheurd. Ik heb deze balsem er regelmatig opgesmeerd en nu is het zowat helemaal over! Wauw! Hier ben ik toch wel heel blij mee!

Fullsize – €8,00 

Indola – Innova Color Shampoo
De Indola Innova Color biedt een reeks aan producten die speciaal ontworpen zijn om de kleurintensiteit en haarconditie te bewaren. Deze shampoo is verrijkt met kostbaar edelsteenextract en een beschermend UV-filter die het haar afschermt tegen kleurvervaging en beschadiging van de haarstructuur voorkomt.

Helaas, beetje jammer dit! Ik heb namelijk geen gekleurd haar. Ik heb mijn haar nog nooit geverfd (buiten de puntjes voor ombre haar dan). Ik heb deze voorkeur dus niet aangegeven in mijn beautyprofiel.

Op de achterkant staat: exclusively professional. Dat vind ik wel leuk, daar krijg je echt zo’n luxe gevoel van. Deze shampoo gaat wel beschadiging van de haarstructuur tegen, dus het is wel goed voor je haar – geverfd of niet. M’n moeder heeft wel geverfd haar, dus ik denk dat ik haar hier maar mee blij ga maken.

Bevat 50 ml – Fullsize kost €11,75 en bevat 300 ml. 

Vera Velenti – Crayon
Een handig oogpotlood met puntenslijper voor een nauwkeurige lijn waarmee je heel gemakkelijk een intense look kunt creëren. Perfect te combineren met de Vera Valenti oogschaduw.

Fijn! Ik had een zwart oogpotlood nodig. Normaal gebruik ik altijd eyeliner, maar ik wilde ook wat gaan experimenteren met oogpotlood. Voor minder harde lijnen. Nadeel is wel dat ‘ie ontzettend lang is. Hij past niet in mijn toilettas. Nouja, ik moet hem maar gewoon veel gaan gebruiken. Dan kan ik hem slijpen met de puntenslijper die op de dop zit (handigggg!) en past ie uiteindelijk wel in m’n toilettas.

Fullsize – €3,90 

Vera Valenti – Oogschaduw Palette
Acht perfect op elkaar afgestemde kleuren oogschaduw, variërend van kastanje bruin tot wit, met een licht roze blush voor het creëren van diverse looks.

Hier had ik eerst zo m’n bedenkingen over. Hoezo? Vanwege het uiterlijk. Het palette ziet er erg cheap uit. Ik had dus niet verwacht dat de kleuren zo prachtig gepigmenteerd zouden zijn. Natuurlijk heb ik ook swatches voor jullie gemaakt!

De eerste vier kleuren zijn de linker vier blokjes. Elke keer eerst de bovenste twee, daarna de onderste twee. De volgende vier kleuren precies hetzelfde. De laatste swatch is de blush. Ik vind het echt prachtige kleurtjes, ze passen geweldig bij elkaar. Ik heb er al mee zitten experimenteren, binnenkort komt er een look van online, so stay tuned!

Fullsize – €5,32

Glossybox – Serie Exclusiv Pro Beauty Brush
Deze tijdloze en klassieke serie in mat zwart heeft een elegant design. De beauty brush is gemaakt van de beste kwaliteit geitenhaar van Aziatische berggeiten. Dit zijde zachte haar wordt verzameld als de geiten worden geschoren. Vervolgens wordt het haar gezuiverd en gebonden met de hand, met als resultaat soepele en veerkrachtige beauty brushes. De volumineuze brush kan grote hoeveelheden blush absorberen, waardoor je de blush op een gemakkelijke manier kan aanbrengen.

Mwa… Ja, veel meer kan ik er niet over zeggen. Het is geen vreselijke kwast, maar ook geen hele fijne kwast. Ik vind dat ‘ie best wel prikt. Ook heb ik hem al gewassen en komen er veel haren vanaf. Ik hoop dat dat iets minder wordt, want hij doet wel goed waar ‘ie voor bedoeld is; het oppikken van veel product.

Wel leuk dat Glossybox weer zelf een product uitbrengt, al ben ik meer van van hun lippenstift uit de vorige Glossybox, die is namelijk zoooo pretty!

Fullsize – €7,00 

Mijn uiteindelijke mening: op zich wel leuk. Eerst vond ik het echt helemaal niets, maar er zitten toch nog een aantal hele leuke producten in. Alleen erg jammer van de shampoo en de kwast. Met de rest ben ik erg blij! Ik hoop dat er volgende maand weer iets royalere enof luxere producten inzitten.

Als je nog niet geabonneerd bent op de Glossybox, maar je wilt hem wel graag ontvangen, klik dan hier. De Glossybox kost €12,50 per maand en is maandelijks opzegbaar!

Wat vond jij van de Glossybox van deze maand? Vond je ‘m ook een beetje tegenvallen of vond je hem juist superleuk!?

Liefs,
Joyce.

Reacties

  1. Ik heb bijna dezelfde producten, alleen ik had een andere shampoo (ander merk). Bij die palette had ik ook echt iets van ‘wat is dit nou weer voor Action-ding’, maar de swatches zien er echt prachtig uit! Zelf nog niet geprobeerd, maar bruintinten zijn mijn absolute favoriet :D.

  2. Ik was ook niet zo enthousiast, en nog steeds niet echt eigenlijk, haha. Het oogschaduwpalletje vind ik niet zo fijn, want alle kleuren (op 1 na) zijn erg donker en daardoor kan ik ze niet zo goed combineren. en het oogpotlood vlekt bij mij. ik hoop dat de volgende leuker is! Goede review over de glossybox!

    • Aah echt? Jammer! Ja, ik dacht ook dat ze erg donker waren, maar op m’n ogen viel het uiteindelijk nog wel mee. Wel zonde! Blijf je nog wel geabonneerd, of heb je nou zoiets van; laatmaar? ;p

  3. Deze editie heb ik gewonnen en ik moet zeggen dat hij me niet tegenvalt. Ik ben nog niet overtuigd om een abonnement te nemen, maar de inhoud is best fijn. Jammer dat ze geen verkoopinformatie omtrent Vera Valenti prijsgeven..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg mij op social media en blijf op de hoogte van alle trends en ontwikkelingen!