Glossybox November 2012

24 nov 2012

Het is weer Glossybox-time! De afgelopen twee keer heb ik jullie laten zien wat in mijn Glossybox zat door middel van een filmpje. Daarom doen we het vandaag maar weer eens lekker ouderwets, lekker foto’s kijken!

Deze maand bestaat Glossybox precies één jaar. Daarom hebben ze er deze maand een hele speciale box van gemaakt. Hier zie je het kaartje met alle informatie, plus nog iets.. Glossybox noemt het: ‘een extraatje’.

Anatomicals – Farewell The Scarlet Pimplehell Deep Cleansing Mud Mask
Een diep reinigend moddermasker voor het gezicht. Geeft een boost aan de bloedcirculatie, reinigt de poriën en zorgt voor een frisse, stralende huid.

Adviesprijs: €1,95 / fullsize

Ook wil ik nog even stilstaan bij het uiterlijk van de Glossybox deze maand. Dit uiterlijk is natuurlijk ook weer gebaseerd op het 1-jarig bestaan van de Glossybox. Ik vind het er erg vrolijk uit zien en goed bij Glossybox passen.

En dit is de eerste impressie van de Glossybox als we hem open maken. Wat als eerste opvalt is de handcrème van Sabon. Verder oogt ‘ie redelijk leeg, maar de spulletjes zitten een beetje verstopt al dat zwarte frutsel – of hoe je het dan ook noemt, haha.

Sabon – Handcrème
Een heerlijke, lichte Patchouli/Lavender/Vanilla crème die de handen voelbaar verzorgt en geen vettig laagje achterlaat. Trekt direct in en is geschikt voor alle huidtypen.

Adviesprijs: €11,95 / fullsize

Fashion Make-up – Eyeliner 
Met deze liquid eyeliner wordt op gemakkelijke wijze een intense look gecreëerd. Daarnaast is de eyeliner droog in een oogwenk.

Adviesprijs: €5,00 / fullsize

Hannah – 24-hour Skin Balance
De 24-hour Skin Balancing crème van Hannah werkt als een rijke en intensieve conditioner voor de huid. De zijdezachte formule brengt de huid optimaal in balans en voorziet deze van directe voeding, hydratatie, regeneratie en een mooie natuurlijke glans.

In de Glossybox: 10 ml / €9,00

Paul Mitchell – Awapuhi Wild Ginger Styling Treatment Oil
Deze lichte olie maakt droog haar soepel en bestaat uit natuurlijke oliën en vochtinbrengende Awapuhi extracten. Trekt snel in en geeft het haar een soepele structuur met een briljante glans.

In de Glossybox: 25 ml / €8,25

Zoeva – Pure Glam Pigment
Deze losse oogschaduwpoeder van puur minerale pigmenten met een zeer hoge kleurintensiteit, accentueert op magische wijze de ogen.

Adviesprijs: €3,80 / fullsize

Ik ben heel erg blij met deze Glossybox! Er zitten echt prachtige producten in. Ik denk dat dit de eerste keer is dat ik alle producten leuk vind in de box. Er is niet één ding waar ik het meest enthousiast naar ben, ik ben benieuwd naar alle producten! Dus ik ga ze allemaal testen!

Wat vind jij van de Glossybox inhoud deze maand?

Liefs,
Joyce.

Reacties

  1. Pingback: BeautyChef — My life in photo’s #6

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg mij op social media en blijf op de hoogte van alle trends en ontwikkelingen!