Gosh make-up 1+1 gratis!

24 apr 2012

Ik zat net even in de actiefolder van de Kruidvat te kijken en toen zag ik wel iets heel erg leuks!
Vanaf vandaag is er een 1 + 1 gratis actie bij de Kruidvat van het merk Gosh.
Dus als je bepaalde producten van Gosh fijn vindt zou ik zeker even gaan kijken!


 
Natuurlijk is het niet zo goed als de 1+1 gratis actie op het héle make-up assortiment van een tijdje terug, maar Gosh is een fijn merk! Toch vind ik sommige producten nogal duur, maar bij dit soort gelegenheden vind ik leuk om wat van Gosh te kopen.

Ik heb gehoord dat de oogschaduws van Gosh een stuk verbeterd zijn ten opzichte van vorig jaar, dus die zou ik wel willen proberen. Ook ben ik helemaal fan van de nagellakjes van Gosh. De kleurtjes zijn zo leuk en de nagellak blijft erg goed zitten! Ook heb ik ook al heel vaak met de primer in m’n handen gestaan, maar ik denk dat ik hem nu toch écht ga kopen. Verder heb ik niet zoveel ervaring met dit merk dus ik denk dat ik me gewoon laat verrassen. Ik ga gewoon eventjes kijken en als ik iets leuks zie voor een leuk prijsje neem ik het mee!

Deze actie loopt t/m zondag 29 april. Als je echt graag iets wilt hebben zou ik er wel snel bij zijn. Het zal wel niet zo héél snel gaan denk ik, maar just in case!
De korting wordt trouwens verrekend als 50% kassakorting.

En nu we het toch over acties hebben. Er loopt nog een leuke actie bij de Kruidvat. Bij besteding van €5,- aan producten van Kruidvat eigen merk krijg je een tweede kassabon.
Nu zal je wel denken: een tweede kassabon? Wat moet ik daar nou weer mee? Hiermee krijg je een toegangskaartje voor bepaalde parken gratis. Bij de kassabon krijg je een ‘leaflet’.
Dit is een blaadje met informatie over de deelnemende parken. Met de kassabon en de leaflet kun je bij het park naar jouw keuze gratis een tweede toegangskaartje krijgen.
De deelnemende parken zijn: Ouwehands Dierenpark Rhenen, Safaripark Beekse Bergen, Dierenrijk in Mierlo, GaiaZOO, vogelpark Avifauna, Plopsa Coo! en Madame Tussauds.
Ook deze actie geldt van 23 t/m 29 april. Het tweede toegangskaartje krijg je echter gratis t/m 30 juni.

Heb jij nog tips? Wat zijn nou écht goede producten van Gosh? En ga je misschien zelf nog iets kopen met deze actie?

Liefs,
Joyce.

Reacties

  1. Ik weet niet zeker of ik van deze actie gebruik ga maken, maar ik kan me voorstellen dat het voor andere mensen heel handig is. Fijn dat je ons in ieder geval op de hoogte houdt!

  2. De velvet touch eye primer! Ik ga er binnenkort een review over doen, de tube gaat eeuwen mee en werkt goed!

    De concealers van Gosh (die met een kwastje) vind ik minder

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg mij op social media en blijf op de hoogte van alle trends en ontwikkelingen!