Groenten en fruit – Oktober

3 okt 2012

OKTOBER! Zo snel gaat ’t alweer, niet normaal. Lag ik een paar weken terug nog heerlijk bruin te bakken en nu dwarrelen de eerste herfstblaadjes alweer van de bomen. Niet alleen het weer is veranderd, ook de groenten en fruit van deze maand. Kijk dus snel mee.

Voor de maand September heb ik loempia’s gemaakt, omdat daar een hoop groenten in terug kwamen die helemaal hot, hip & happening waren in September. Oftwel: goedkoop en gemakkelijk verkrijgbaar, haha. Klik hier als je dat recept nog eens na wilt lezen. Je mag hem ook opslaan, uitprinten, boven je bed hangen, hihi. Oké just kidding, laten we snel beginnen.

Groenten volop verkrijgbaar in Oktober
Andijvie, artisjokken, auberginebloemkool, broccoli, boerenkool, champignons, Chinese kool, groene kool, komkommer, paprika,pompoen, prei, rode kool, savooiekool, schorseneren, snijbonen, spruitjes, tomaten, uiten, rode bieten, venkel, witte kool, wortel.

Fruit volop verkrijgbaar in Oktober
Appel, banaan, druiven, kiwi, mandarijn, peer.

Oké, ik heb al een leuk ideetje voor deze maand. Ik ga niet helemaal verklappen wat, maar het heeft met Halloween te maken! Andere ideeën zijn natuurlijk ook meer dan welkom. Zie jij een ingrediënt hiertussen zitten dat jij graag in een recept wilt zien – of heb je al een leuke combinatie bedacht – laat het dan vooral even weten in de comments. Ik probeer zoveel mogelijk te doen met jullie wensen!

Klik HIER. Krijg je nu honger?

Liefs,
Joyce.

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg mij op social media en blijf op de hoogte van alle trends en ontwikkelingen!