Groenten en fruit – Februari

1 feb 2013

Er is weer een nieuwe maand aangebroken. Het is dus weer tijd voor de groenten en fruit van deze maand. Ik kies weer iets uit, waarmee ik een lekker gerecht ga maken. Deze producten zijn deze maand op hun lekkerst en gemakkelijk te krijgen!

Dit is trouwens de op één na laatste groenten en fruit van de maand. Vorig jaar april ben ik hier namelijk mee begonnen. Ik ga het dan natuurlijk niet dubbel posten, dus dan ga ik iets anders leuks verzinnen voor elke eerste van de maand. Als ik dan een gerecht maak met seizoensproducten, dan zal ik natuurlijk even een link naar het handige lijstje neerzetten!

Groenten volop verkrijgbaar in Februari

Boerenkool, champignons, groene kool, knolselderij, koolraap, pastinaak, pompoen, postelein, prei, rode bietjes, rode kool, savooienkool, schorseneren, spruitjes, veldsla, venkel, witlof, witte kool, wortel, zuurkool.

Fruit volop verkrijgbaar in Februari
Ananas, appel, avocado, banaan, citroen, grapefruit, kiwi, mandarijn, peer, sinaasappel.

Het lijkt echt héél erg op het rijtje van vorige maand. Vorige maand heb ik een heerlijke zuurkool stamppot gemaakt. Dat recept kun je hier terug vinden. Super simpel, maar heel lekker. Ik raad je aan om gelijk lekker veel te maken, dan kun je het invriezen. Altijd lekker om dan eens op te bakken.

Ik wilde eigenlijk een toetje maken vorige maand, maar dat had ik niet gedaan. Ik denk dat ik dus deze maand – écht – een heerlijk toetje ga maken met citroen.

Heb jij nog leuke suggesties?

Liefs,
Joyce.

Reacties

  1. Wat grappig, ik had er helemaal niet over nagedacht dat je dit niet dubbel zou gaan posten, maar eigenlijk wel logisch inderdaad! :P
    Een lekkere maand weer! Ik ben vooral dol op ananas. :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg mij op social media en blijf op de hoogte van alle trends en ontwikkelingen!