Groenten en fruit – Juli

1 jul 2012

That’s right! We zitten alweer in juli, dat betekent dat het weer tijd is voor een nieuwe groenten en fruit van de maand. Dus, zoals gewoonlijk, even een handig rijtje met de groenten en fruit van deze maand. Welke fruit en groenten  zijn nu op z’n lekkerst en goed verkrijgbaar??

 
 
Groenten volop verkrijgbaar in juli
Andijvie, artisjok, groene aspergewitte aspergeaubergine,bloemkool, broccoli, chinese kool, ijsbergsla, courgette, koolrabi, komkommer, kropsla, mais, peultjes, postelein, prei, raapsteel, radijs, rode kool, sla, snijbiet, snijbonen, sperziebonen, spinazie, spitskool, tomaten, tuinbonen, tuinerwten, waterkers, witte kool, wortel.


Fruit volop verkrijgbaar in juli
Aardbeien, abrikozen, bramen, bosbessen, citroen, frambozen, kersen, kruisbessen, meloen, perziken, pruimen, rode bessen, zwarte besse
n.

Het recept van de vorige maand is nog niet online gekomen, dat klopt! Dat komt omdat de groenten en fruit van deze maand erg overeenkomen. Ik wil een citroen-kersen soufflé maken. Dit is wel een lastig gerecht, daarom dacht ik; dan plaats ik het recept voor de soufflé en een ander makkelijker recept met de groenten en/of fruit van deze twee maanden. Deze recepten plaats ik dan vlak na elkaar, zodat jullie wat meer variatiemogelijkheden hebben. Hebben jullie nog een suggestie voor een ander recept? Laat maar horen!

Veel lekker fruit zeg, deze maand! Vind je ook niet?

Liefs, Joyce.

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg mij op social media en blijf op de hoogte van alle trends en ontwikkelingen!