Groenten en fruit – November

1 nov 2012

Gisteren hebben jullie mijn favorieten van Oktober kunnen zien in een filmpje. Dat betekent dat de maand Oktober alweer voorbij is. Daarom wil ik de groenten en fruit van November met jullie delen.

Groenten volop verkrijgbaar in november
Andijvie, bloemkool, boerenkool, champignons, chinese kool, groene kool, koolraap, pastinaak, pompoen, prei, rode kool, savooiekool, schorseneren, spruitjes, uiten, rode bieten, venkel, witlof, witte kool, wortel.

Fruit volop verkrijgbaar in november
Ananas, appel, avocado, banaan, citroen, druiven, kiwi, mandarijn,peersinaasappel.

Het recept van vorige maand staat inmiddels al een tijdje online, dat was namelijk pompoensoep. Je kunt het recept hier terug vinden.

Ook deze maand zijn er weer heerlijke producten te verkrijgen die erg goed passen binnen het seizoen. Ik houd erg van citroen, dus misschien dat ik daar dit keer iets mee wil doen.

Zie jij nog een leuk product in het rijtje staan, dat jij graag in een recept wilt zien? Of weet je een leuk recept? Let me know!

Liefs,
Joyce.

Reacties

  1. Ben superblij dat de bananen weer wat beter te krijgen zijn! Ook de mandarijntjes, maar daar had ik laatst een netje van meegenomen en die waren nog flink zuur. Nog even wachten dus.

    Gisteren voor het eerst snert gekookt, voor mij het begin van de winter! Hier kun je me echt mee wakker maken :D.

  2. Pingback: BeautyChef — Recept: Lemon Bars

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg mij op social media en blijf op de hoogte van alle trends en ontwikkelingen!