Groenten en fruit – September

3 sep 2012


De tijd gaat zo ontzettend snel. De vakantie is alweer voorbij (nouja, ik heb nog één weekje vrij, yeah!) en we zitten alweer in september. De groenten en fruit van deze maand verschillen heel erg van die van vorige maand. Dus kijk even mee, ik heb ze weer op een rijtje gezet voor jullie!

Vorige maand waren de appels lekker én goedkoop. Daarom had ik jullie een recept laten zien met appels, namelijk appeltaart. Klik hier om het recept (nog eens) te lezen. Deze maand zitten er ook appels in het rijtje, maar ook een hoop andere dingen. Het seizoen van de bosbessen, rode bessen en kersen is bijvoorbeeld over. Maar, bijvoorbeeld bananen zijn nu wel op hun lekkerst!

Groenten volop verkrijgbaar in september
Aardappelen, andijvie, artisjokken, aubergine, bleekselderij, bloemkool, broccoli, champignons, chinese kool, courgette, groene kool, komkommer, mais, paprika, pompoen, postelein, prei, radijs, rode kool, savooiekool, sla, sperziebonen, spinazie, spitskool, snijbonen, tomaten, pompoen, rode bieten, sjalotjes, venkel, witte kool, wortel.

Fruit volop verkrijgbaar in september
Appelen, banaan, bramen, citroenen, druiven, kiwi, meloenen, peren, perziken, pruimen.

Ik heb weer genoeg ideeen! Op vakantie had ik een crepe gegeten met banaan en chocolade, dus dat lijkt me wel leuk om te maken. Ook zie ik een hele hoop lekkere groenten die perfect bij elkaar passen, dus misschien dat ik daar ook wel iets mee kan doen. Ik ga leuke recepten voor jullie verzinnen en ze komen in de loop van deze maand online. Nu al behoefte aan een lekker recept en kan je niet wachten? Klik dan hier voor mijn overheerlijke chocolate chip cookies recept.

Wat zou jij graag willen zien voor gerecht?

Liefs,
Joyce.

Reacties

    • Pfoe, ik moet je eerlijk zeggen – die heb ik zelf ook nog nooit gegeten. Maar ik ben er nu zelf ook wel benieuwd naar geworden, dus even kijken of ik daar wat mee kan doen! :D

  1. Pingback: Lekkere groenten | Superprotronic

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg mij op social media en blijf op de hoogte van alle trends en ontwikkelingen!