HEMA Nagellak – 24 & 839

19 apr 2014

Deze lakjes lagen er al een tijdje en moest ik nodig eens swatchen! Mijn nagels waren eindelijk weer mooi lang, dus ik had geen excuus meer. Deze twee prachtige lakjes moesten en zouden schitteren op mijn nagels!

Deze lakjes van HEMA zaten in de goodiebag die ik heb meegekregen na het persevent een tijdje geleden. Het is één normale lak en één wat kleiner lakje. Beide kleurtjes vind ik heel tof en heel lente-proof. Laten we eens gaan testen hoe ze eruit zien op de nagels.

HEMA – nr 24


Met flits


Zonder flits

Wat een gaaf paars kleurtje! Ik draag eigenlijk nooit paarse kleuren, hooguit een lila kleurtje. Maar nu ik deze zo zie, snap ik niet waarom ik niet vaker paarse nagellak draag. Ik vind ’t tof! Deze paarse lak is erg creamy. Ondanks het wat kleinere kwastje (want de lak zelf is ook kleiner) lakt deze wel erg fijn. Binnen twee dunne laagjes dekt deze lak perfect. Eén laagje kan ook, maar dan zie je toch net nog wat de nagel erdoor.

HEMA – nr 839


Met flits


Zonder flits

Ook deze kleur ziet er weer prachtig uit! Helaas heeft HEMA geen leuke namen aan hun kleuren gegeven, dit is nummer 839. Maar goed, ik vergeef het ze, want wat is dit een mooi kleurtje. Het is een leuk blauw/turquoise kleurtje met enkele shimmers erin! Ook deze lak dekt prima in twee laagjes. Hier heb je wel écht twee laagjes nodig, want na één laagje zie je echt nog duidelijk de nagel erdoor. Dit vind ik echt een top kleurtje voor de zomer!

Misschien een leuke tip! Bij de blauwe kleur heb ik één nagel een accentkleur gegeven. Dit heb ik gedaan met een kleurtje van essence genaamd Skyfall. Dit is een kleur van de effect nail polish. Ik vind het effect zelf erg leuk, geeft het nog iets extra’s!

Qua houdbaarheid van deze lakjes ben ik niet erg tevreden. Zonder topcoat ligt de nagellak er binnen de kortste keren af, 1 tot 2 dagen. Dan zie je nog meer nagel dan nagellak. Als je er een transparante topcoat overheen doet, dan blijft het wel een stuk langer zitten. Zelf gebruik ik een simpele topcoat van Catrice, werkt prima!

De nagellak van HEMA ligt zo rond de €2,50 per stuk.

Wat vind jij van deze lakjes van de HEMA?

Liefs,
Joyce

Reacties

  1. Ze zijn allebei erg mooi van kleur, en terwijl ik toch wel van deze kleur blauwe nagellak ben, heeft die paarse een volle kleur die mij extra aanspreekt….mooi!

  2. Erg mooie lakjes! Leuk gecombineerd, dat blauwe lakje met op een nagel nog Skyfall van Essence.
    Ik heb trouwens het pakketje binnen gekregen met de blush! Ik ben er super blij mee:) Nogmaals bedankt!

    X Isabella

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg mij op social media en blijf op de hoogte van alle trends en ontwikkelingen!