Ik heb een nieuw telefoonhoesje!

31 okt 2013

Ik had al een hele lange tijd hetzelfde saaie, zwarte hoesje om mijn telefoon. Tijd voor iets nieuws én wel iets vrolijks. Vervolgens kwam ik de website Mobielbereikbaar tegen en hier kwam ik wel een heel leuk hoesje tegen die ik gewoon even met jullie moet delen.

Het was even lastig kiezen uit het grote assortiment, maar uiteindelijk heb ik een mooi design uit gekozen. Dit is een telefoonhoesje voor de Samsung Galaxy S2 van het merk ACCY.

Het is een hard hoesje. Zelf vind ik dat wel erg fijn. Beschermt toch iets beter dan een siliconen hoesje. Ik vind de kleuren erg leuk bij elkaar. Het feit dat het hoesje een beetje ‘destroyed’ lijkt vind ik ook erg gaaf. Het merk ACCY heeft sowieso nog veel meer leuke designs.

Zo ziet de telefoon eruit als je het vanaf de voorkant ziet. Eerst twijfelde ik nog wel even of de witte rand mooi stond om een zwarte telefoon. Nu ik het hoesje eromheen heb zitten, vind ik het eigenlijk wel heel erg mooi en strak staan.

Zoals je ook kunt zien is de zijkant van de telefoon goed beschermd. Ik ben heel zuinig op mijn telefoon dus een goede bescherming vind ik erg belangrijk. Ik heb altijd harde covers om mijn telefoon heen zitten of een cover met flip-over. De hoekjes zijn ook erg goed beschermd, dat is dus erg fijn.

Ook Samsung Galaxy Note 3 accessoires ontbreken niet op de site, net zoals accessoires voor bijvoorbeeld de iPhone, LG of HTC. Neem zeker eens een kijkje tussen het brede assortiment! Ze hebben zelfs een Facebook pagina.

Wat is jouw favoriete telefoonhoesje?

Liefs,
Joyce

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg mij op social media en blijf op de hoogte van alle trends en ontwikkelingen!