I’M BACK!

4 mei 2015

Yes! Mijn LIO-stage zit er sinds vrijdag op. Dit was een fulltime stage van 10 weken. Dat betekende dus dat ik wat minder tijd had om te bloggen, maar nu kan ik er weer vol voor gaan. Ik heb er zin in!

De eerste zeven á acht weken heb ik het volgehouden elke dag een artikel online te zetten. Daarna begon het afronden van mijn LIO-stage en ging dat echt niet meer. Ook wilde ik de kwaliteit hoog houden, vandaar dat ik daarom maar besloot om even tijdelijk niets meer te plaatsen.

Ik vond het heel erg om zo’n tijd niets te plaatsen. Voor mijn gevoel ‘verwaarloosde’ ik mijn blog. En dat terwijl ik ’t zo leuk vind. Tegelijkertijd is dat uiteindelijke papiertje een stuk belangrijker. Ik heb mijn diploma nog niet, ik ga nu verder mijn afstudeerfase in. Nog enkele puntjes én mijn scriptie. Ook erg belangrijk, maar ik kan nu wel zelf mijn dag indelen. Ik ben niet meer de hele dag van half 8 tot half 6 van huis, dat scheelt!

Ook heb ik de afgelopen tien weken amper andere blogs bezocht en daarop gereageerd. Nu heb ik daar ook weer wat meer tijd. Verder ga ik ook weer beginnen met filmen, op mijn YouTube account is het namelijk ook al ongeveer een halfjaar stil. Er zullen nog enkele dingen veranderen achter de schermen, maar dat zullen jullie vanzelf zien. Een frisse start, ik heb er zin in! Jullie hopelijk ook!

Heel veel liefs,
Joyce

Reacties

  1. Welkom terug! Ik heb je blogjes wel gemist, maar uiteraard begrijp ik het helemaal. Ik ben zelf ook aan het afstuderen en het vergt zoooveel tijd, moeite en energie. Fijn dat je stage erop zit en dat je de tijd nu zelf in kunt delen :-)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg mij op social media en blijf op de hoogte van alle trends en ontwikkelingen!