INSPIRATIE | Hair Styles

26 mrt 2014

Al doe ik zelf de laatste tijd niet veel met mijn haar, ik blijf het toch leuk vinden om naar foto’s te kijken van meiden met mooi haar. Prachtige krullen, mooi opgestoken haar, vlechtjes en meer… Ik laat een paar leuke foto’s zien die ik heb gevonden!

Ik krijg hier altijd enorm veel inspiratie van. Vooral als ik die mooie opgestoken kapsels of vlechten zie, dan krijg ik gelijk zin om het zelf uit te proberen.

Een leuk detail vind ik ook de paardenstaart maar dan net wat anders. Bijvoorbeeld met een vlecht erom heen gewikkeld of iets anders dan een elastiekje erom heen. Zo’n soort gouden ding, ik weet niet precies hoe je die dingen noemt haha. Denk dat ik er zelf ook één aan ga schaffen, vind ze namelijk erg leuk!

Hoe draag jij je haar het liefst

Liefs,
Joyce

Reacties

  1. Dat ligt er eerlijk gezegd een beetje aan bij wat ik doe, bij het sporten en dagelijkse bezigheden draag ik het graag opgestoken in een staart of knot…sávonds altijd graag los….

  2. Staan hele mooie kapsels tussen. Zelf lukt mij dat nooit zo mooi haha.

    Bij de h&m heb ik ooit een elastiekje gekocht en daar zat al zo een gouden ding aan vast. Je hoefde dus alleen maar het elastiekje om je haar te doen en daarna kon je dat gouden ding er om heen klikken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg mij op social media en blijf op de hoogte van alle trends en ontwikkelingen!