Inspirational: Food & Drinks #2

6 sep 2012

De vorige editie van de Inspirational Food en Drinks was een succes! Ik kreeg er een hoop leuke reacties op en jullie vonden het leuk om te zien. Ik heb weer een hoop inspiratie foto’s verzameld. Het is wel weer eens tijd dat ik ze aan jullie ga laten zien!

Het is een beetje een mengelmoes van alles. Nog heerlijke zomerse drankjes, omdat ik er niet aan toe wil geven dat de herfst voor deur staat. Ook weer veel chocolade, ijs en lekkere taarten. Ik heb een hoop ideetjes opgedaan. Zo ga ik maar weer eens merengues maken, is alweer veel te lang geleden. Pak er lekker wat te eten en te drinken bij, want je krijgt ongetwijfeld enorme honger van deze lekkere foto’s. Enjoy!

Al honger?

Liefs,
Joyce.

Reacties

  1. This is very interesting, You’re a very skilled blogger. I have joined your feed and look forward to seeking more of your great post. Also, I’ve shared your web site in my social networks!

  2. Pingback: Elouise Udicious

  3. Dat ziet er allemaal erg lekker uit! Ik vind het altijd leuk om zulke foto’s te bekijken omdat je van sommige gebakjes mooie dingen kunt maken zoals die heerlijke regenboog taart of wat het ook is. :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg mij op social media en blijf op de hoogte van alle trends en ontwikkelingen!