Inspirational Food & Drinks #6 – Healthy edition

19 mei 2013

Gezond eten hoeft niet saai te zijn! Je kunt het op zo veel leuke manieren combineren en presenteren. Zo wordt het een stuk aantrekkelijker om gezonder te eten. Ik heb een aantal hele leuke inspiratie plaatjes opgezocht!

In deze editie gaat het vooral om gezond eten zoals jullie al hebben kunnen lezen. Bij het uitzoeken van de plaatjes heb ik vooral gelet op de presentatie. Als iets er visueel aantrekkelijk uit ziet is het immers lekkerder om te eten. Ook zijn enkele van deze kleine gerechtjes ideaal om te serveren bij een party!

Ik laat jullie eerst de groentes zien en daarna het fruit, anders loopt het allemaal door elkaar heen en wordt het misschien wat onoverzichtelijk.

Chocolade met aardbeien is dan misschien niet heel gezond, maar het is wel de meest goddelijke combinatie die er bestaat! Mijn favoriete fruitsoorten zijn aardbeien, appels, bananen, frambozen en bramen! Qua salades houd ik vooral van frisse salades, maar wel met vlees erin zoals kip of eend.

Welk fruit is bij jou favoriet?

Liefs,
Joyce.

Reacties

  1. Hier wordt ik toch wel heel erg gelukkig van! Het ziet er allemaal zo heerlijk uit! Vooral die foto’s met fruit, heerlijk, ik ben sowieso echt gek op fruit. Mijn favoriet? Mango en ananas!

  2. Ik heb nu echt zó’n trek in een heerlijke fruitsalade! Pfffft, heb alleen banaan en sinaasappels in huis om van te snoepen hahaha. Oh en wortels.

  3. Oef, die salade met appel en walnoot ziet er heerlijk uit! Maar dat fruit ziet er helemaal delicious uit, wauw <3 Vooral dat sapje met die fruit erdoorheen zou ik heeel graag willen proeven :D

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg mij op social media en blijf op de hoogte van alle trends en ontwikkelingen!