Fotomoment: Italiaanse kip met spek

8 sep 2012

Dit was zo ontzettend lekker! Dit gerecht hebben mijn vriend en ik al een tijdje terug gemaakt. We wisten niet wat we wilden eten en toen hebben we met de ingrediënten die we hadden wat leuks gemaakt!

Ik wist nog niet precies hoe het uit zou pakken, daarom had ik geen foto’s gemaakt van het hele proces. Maar het bleek uiteindelijk dus super lekker te zijn. Jullie moeten het voor nu dus even met deze ene foto doen, maar er komt zeker nog een recept van. Want dit recept gaan we snel nog een keertje maken!

Eerst hebben we de kip aangebakken in de pan met een beetje olijfolie – ongeveer 3 tot 5 minuten. We hebben de kip in een ovenschaal gelegd. Daarna hebben we er pesto en kruidenboter overheen gedaan. Dit ging heel gemakkelijk, omdat de kip nog warm was. Tot slot een plakje spek eroverheen en in de oven!

Ik geloof dat de kip nog 15 minuten in de oven heeft gestaan, maar dit ga ik volgende keer natuurlijk goed bijhouden, zodat ik dat in het recept kan zetten. Uiteindelijk houd je een heerlijke malse kip over, lekker gekruid met kruidenboter en/of pesto met heerlijke knapperige spek erop. Delicious!

Heb jij deze combinatie al eens geprobeerd?

Liefs,
Joyce.

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg mij op social media en blijf op de hoogte van alle trends en ontwikkelingen!