Lady Speed Stick – Aloë Protect

2 nov 2014

Al een tijdje kun je dit ook in Nederland bestellen, daarom leek het mij wel leuk om ook eens een Lady Speed Stick uit te proberen! Benieuwd naar mijn mening en foto’s? Lees dan vooral even dit artikel!

Mijn moeder koopt deze Lady Speed Sticks altijd voor mijn zusje en had er voor mij ook een besteld! Naar deze variant was ik namelijk erg benieuwd. Gewoon verkrijgbaar op Speedstick.nl

De verpakkingen van de Lady Speed Stick zijn vrijwel hetzelfde. Er is één witte verpakking beschikbaar, de rest is gewoon paars. De verpakking vind ik heel vrolijk! Buiten de Speed Stick heb je ook nog de Speed Stick Gel, maar hier heb ik geen ervaring mee.

Ik heb gekozen voor de ‘Aloe Protect’ variant. Deze geur is onwijs lekker! Ik had deze al eens geroken, vandaar dat ik wist dat ik deze graag wilde hebben.

Achterop de verpakking kun je nog wat extra informatie vinden, zoals de ingrediënten en de werking van deze deodorant. De deodorant zegt 24 uur bescherming te bieden tegen zweet. De formule is alcohol vrij, maar je kunt hem nog steeds beter niet gebruiken op een geïrriteerde huid!

Zo ziet de deodorant eruit. Het is een deodorant in stick vorm, wel wat anders dan bij de meeste deodorants, want deze vorm is best groot. Er zit een beschermlaagje op, dat vind ik zelf altijd wel erg fijn en goed! Zodra ik de dop eraf haalde, kwam de geur mij al gelijk tegemoet. Het ruikt heerlijk fris en zelfs een beetje bloemig!

Door middel van het draaisysteem kun je de deodorant omhoog draaien, maar ook weer terug naar beneden. Werkt prima naar mijn idee! Natuurlijk heb ik de deodorant ook al een tijdje in gebruik en ik ben er heel tevreden over. Nu moet ik er wel bij zeggen dat ik niet snel en niet veel transpireer. Een ‘normale’ deodorant werkt bij mij ook prima. Toch grijp ik vaak naar deze vanwege de fijne geur en goede werking. Hij is handig en gebruik en laat ook geen witte strepen achter.

Hij is niet erg goedkoop in vergelijking met anderen, maar ik vind het de prijs wel waard. De deodorant werkt erg goed en ik heb ook het idee dat je er wel een tijdje mee vooruit kunt.

Deze deodorant is te koop bij ‘Speedstick.nl’ en kost € 4,99

Heb jij weleens een Lady Speed Stick uitgeprobeerd? Wat vind jij ervan?

Liefs,
Joyce

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg mij op social media en blijf op de hoogte van alle trends en ontwikkelingen!