Leuke tip! Essie of OPI set bij abonnement ELLE!

16 sep 2012

Hoi lieve meiden! Vandaag geen uitgebreid artikel, maar even een snelle tip. Van deze leuke actie heb ik zelf al gebruik gemaakt en het zou érg gemeen van mij zijn om deze niet met jullie te delen. Lees snel verder voor meer informatie!

Voor maar €19,95 kun je kiezen uit twee super leuke pakketten! Het gaat om een abonnement op de ELLE. Je ontvangt dit tijdschrift dan een halfjaar. Het tijdschrift komt maandelijks uit, dus die ontvang je dan 6x. Eigenlijk heb je je geld er dan al uit! Máár nu krijg je er dus eigenlijk gratis en voor niets een superleuk cadeau bij!


1. Een halfjaar ELLE + OPI nagellakset – €19,95
Het eerste cadeau is een OPI nagellakset. In deze set zitten vier kleuren uit de Germany Collection, een nagelverharder, een pen met olie voor je nagelriemen, een correctorpen en sneldroogdruppels.
De waarde van deze set is alleen al €114,60


2. Een halfjaar ELLE + nagellakset van Essie – €19,95
Het andere cadeau waar je uit kunt kiezen is een nagellakset van Essie. Je krijgt zeven kleurtjes thuisgestuurd die precies passen bij ’t najaar. Ik weet niet of het ook daadwerkelijk de kleuren zijn die op de foto staan, zou wel kunnen – ik vind ’t wel herfstkleurtjes.
De waarde van deze set is alleen al €69,95

Voor de snelle beslisser
Wie snel beslist wordt beloond. Ben jij een van de eerste tweehonderd nieuwe abonnees? Dan ontvang je de topcoat Let it shine en de basecoat Grow Richer van Essie t.w.v. € 25,98 er nog eens extra bij. Hurry!

Ik weet niet hoelang deze actie al op de site staat, maar ik denk best een aardig tijdje. Onder de ‘snelle beslisser’ zal ik en jullie die nog willen bestellen, waarschijnlijk niet vallen. Zelf heb ik gekozen voor de Essie nagellakset. De set van OPI is wel meer waard, maar ik heb nog geen enkel lakje van Essie. Dit leek me dus een leuke gelegenheid om er kennis mee te maken. Ik heb er al goede verhalen over gehoord!

Nog één dingetje! In de voorwaarden staat, dat als het om een cadeauabonnement gaat, dat hij dan automatisch stopt. Toch moet je bij de bestelling een hokje aanvinken met: ‘Hierbij machtig ik u om tot wederopzegging het bedrag van mijn rekening af te schrijven.’ Het abonnement wordt verlengd met een jaar, tenzij 1 maand voor het einde van de abonnementsperiode wordt opgezegd. Dus meiden; zeg het voor de zekerheid gewoon op. Want het jaar erna betaal je wel gewoon de normale abonnementskosten en die zijn denk ik een stuk duurder.

Je kunt je hier abonneren!

Ga jij ook zo’n set bestellen? En voor welke set ga je dan?

Liefs,
Joyce.

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg mij op social media en blijf op de hoogte van alle trends en ontwikkelingen!