Limited Edition: Catrice NEONaturals

17 nov 2012

Schreef ik laatst nog over de Catrice SpectaculART limited edition, kreeg ik gisteren nog een leuk bericht binnen over Catrice! Er komt namelijk nog een leuke limited edition aan, gericht op nagels!

Twee uitersten, neon en nude. Allebei uniek op hun eigen manier, maar toch passen ze in deze collectie prima samen. Nude wordt speelser en neon eleganter. Prima te combineren deze koude wintermaanden!


Mr. Brightsight – Mrs. Brightsight – Bright, Brighter & Brightes


On The Bright Side Of Life – Little Miss Sunshine – For Bright Guys

Ultimate NEON Nail Lacquer
Zes nieuwe signaaltinten in felle kleuren. Van flitsend geel tot spetterend lila. De ultiem langhoudende textuur, perfecte dekking en extreem glanzende kleur maken elk nageldesign speciaal.

Consumentenadviesprijs: €2,69


Makes Me Smile – Enjoy Me – Have A Good Day


Be Natural – Be Naturally Crazy – Natural Is Calling

Ultimate NATURAL Nail Lacquer
Zes subtiele, naturel tinten. Individueel aangebracht geven ze een elegante look. Als duo met een NEON Nail Lacquer zorgen ze voor een spectaculaire kleurkick met een aards tintje. Deze kleurtjes zijn echt een must-have!

Consumentenadviesprijs: €2,69


Nail Art Kit
Met de professionele Nail Art Brush en de Tip Guides is het aanbrengen van de moon manicures zeer eenvoudig. Het witte halve maantje op de nagels wordt gelakt in een andere kleur om een bijzonder contrast met de rest van de nagel te creëren. Naast de Nail Art Brush, bevat de Nail Art Kit 30 tip guides en styling tips.

Consumentenadviesprijs: €3,59

Ik houd heel erg van nail-art en lekker felle kleurtjes. Tegelijkertijd houd ik ook van zachte kleuren op mijn nagels, dus ik vind deze collectie echt ontzettend leuk! De nail-art kit ga ik kopen en ik denk ook wel een aantal felgekleurde lakjes!

NEONaturals” by CATRICE” is vanaf half december 2012 t/m half januari 2013 verkrijgbaar bij Kruidvat en Trekpleister in Nederland en bij Kruidvat in België.

Wat vind jij van deze limited edition?

Liefs,
Joyce.

Reacties

    • Zelf vind ik de eerste twee kleuren erg mooi, die oranje en zalm-achtige. Lekker fel, maar doet me toch aan de herfst denken! Vanwege die bladeren die op de grond vallen, die zijn ook oranje natuurlijk

  1. Pingback: Kleancolor Neon Nail Lacquer 6 Colors Set | The eConsumer Product Reviews

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg mij op social media en blijf op de hoogte van alle trends en ontwikkelingen!