Lips of the day – Vegas Volt

17 apr 2014

Ongeveer een maandje terug liet ik ook mijn ‘lips of the day’ zien in een artikel. Dit vonden jullie toen leuk, dus vandaar dat ik het vandaag weer eens doe! Dit maal laat ik jullie de fantastische kleur ‘Vegas Volt’ zien.

Nu met de lente vind ik het heerlijk om af en toe wat fellere kleuren op mijn lippen te dragen. Naar stage kan deze kleur echt niet, maar voor een dagje stad of een dagje lekker thuis werken, kan ‘ie natuurlijk prima!

Ik heb er even een ‘oude’ foto bij gehaald, toen de lipstick nog nieuw was. Nu heb ik hem zo vaak gebruikt dat ‘ie er echt niet meer mooi uit ziet. Ik merk trouwens wel dat de zwarte ‘MAC’ letters weg beginnen te vagen, ze zijn bijna helemaal weg. Zal vast door ’t vele gebruik komen. Hebben jullie daar ook last van?


Zonder flits


Met flits

Zoals je kunt zien is dit een best fel kleurtje! Vooral op de laatste swatch komt de kleur goed over zoals ‘ie echt is. Zelf vind ik hem heel tof. Oranje kleurtjes zijn helemaal in dit seizoen. Oranje vind ik zelf een beetje eng om te dragen, maar deze lipstick vind ik prachtig. Ik denk ook dat dat komt omdat ‘ie niet in your face oranje is, maar gemengd met wat rood.

Dan vervolgens nog de lipstick op de lippen zelf natuurlijk. Zoals je waarschijnlijk wel kunt zien, droogt hij mijn lippen totaal niet uit, het voelt juist heerlijk zacht aan! Er komt overigens ook enorm veel pigment vanaf.

Dit was mijn ‘look’ van die dag. Eigenlijk gewoon heel simpel. Ik heb het al eens eerder gezegd, maar als ik voor een felle lipstick ga, houd ik het verder graag rustig. Het moet ook weer niet te heavy worden, haha.

Wat vind jij van deze lipstick? Te fel? Of ook zeker iets voor jou?

Liefs,
Joyce

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg mij op social media en blijf op de hoogte van alle trends en ontwikkelingen!