LONDEN 2014 – foto’s en tips!

19 jun 2014

Ik had beloofd dat ik mijn foto’s van Londen nog zou laten zien. Natuurlijk had ik ook vlogs gemaakt, maar ik weet dat er meiden zijn die filmpjes wat minder vinden dan foto’s. Vandaar nog een uitgebreid fotoverslag met enkele tips!

Toch liever filmpjes kijken en heb je mijn vlogs gemist? Bekijk dan even mijn YouTube kanaal door hier te klikken. Hier kun je de drie vlogs vinden!

De Londen Tower bridge is erg leuk om naar toe te gaan. Het water van de Thames is prachtig, vooral als de zon er zo mooi op schijnt. We zijn ook op de brug geweest en hebben er eventjes op gelopen. Het schijnt dat de brug in het donker ook erg mooi is. Dit wilden we ook nog bekijken, maar hier hadden we helaas geen tijd meer voor!

Dit vond ik twee van de mooiste dingen die ik tegen ben gekomen in Londen. Natuurlijk de Londen Eye, dat is een attractie die je écht gezien moet hebben. Hij is zo hoog! Van het rechter gebouw wisten we eerst niet wat het was. Ik gokte het Parliament en dat was goed! Dit was zo groot en zo ongelooflijk mooi, wauw!

Als je er dan toch bent, dan moet je natuurlijk even op de foto voor de rode telefooncel. Ik wilde ook nog een foto maken in zo’n hokje, maar wat stonken die dingen zeg! Ik hield het dus maar even hierbij, haha.

De Disney Store vond ik heel leuk. De store op Oxford Street is groot! Overal hangen en staan mooie dingen, er draait leuke muziek en je kijkt er echt je ogen uit. Al die pakjes en verkleedspulletjes, dat is toch gewoon super schattig?!

Nog iets dat erg in de smaak viel bij ons was Harrods. We hebben alleen de benedenverdieping gehad met al het eten en drinken. En natuurlijk de mooie designertassen. Wat is het daar ongelooflijk mooi! Als ik de hoofdprijs win…. Nou dan weet ik al waar ik naar toe ga hoor, haha. Je kon er ook heel leuk eten beneden, als je een dikke portemonnee had dan, haha. Van alles wat! Steak, sushi, kaviaar…

Als we het dan toch over eten hebben… Wat hebben we lekker gegeten in Londen. Natuurlijk fish & chips, dat kan niet ontbreken! Die heerlijke ijsjes die je bij al die verschillende kraampjes kan kopen, met zo’n leuk chocolade ding erin, enorm lekker. Maar onze absolute aanrader: Wasabi! Daar kun je heerlijke dingen halen van sushi tot allerlei warme gerechten zoals chicken teryaki. We hebben hier twee keer gegeten, zo lekker vonden we het. Oh en had ik al vertelt dat de Starbucks daar gewoon elke dag happy hour heeft? Te gek!

Hyde Park was echt te gek! We boften enorm met het weer, we hadden een aantal hele lekkere dagen. We gingen dus lekker chillen in Hyde Park. Het leukst aan Hyde Park? Die onwijs, super schattige eekhoorntjes. Wat zijn ze leuk!

The British Museum vond ik indrukwekkend. Normaal heb ik helemaal niet zoveel met musea, maar dit vond ik leuk én mooi. Er waren een hoop verschillende verdiepingen en tijdperken. Je kon dus gewoon een selectie maken van wat jij het leukst vond en daarheen gaan. Het bezoeken van veel musea is gewoon gratis, dus dat is ook wel een pluspunt.

Ontbijten in Londen kan overigens heel goedkoop. Natuurlijk is het leuk om eens een uitgebreid Engels ontbijt te nemen, maar op je centen letten zodat je meer kunt shoppen is ook geen slecht plan. Bij de Subway heb je voor nog geen twee pond een broodje met een kop thee of koffie, tot 11 uur. Bij Pret A Manager kun je ook voor zo’n twee pond een heerlijk broodje halen. Als je ergens binnen iets op eet bij sommige winkels is het vaak iets duurder. Het zonnetje scheen bij ons vaak, dus wij zochten lekker een bankje op en aten daar ons broodje op!

En dan tot slot mijn tips wat betreft shoppen. Ik ben eigenlijk maar in vier winkels geslaagd, maar heb er een stuk meer bezocht. Mijn aanraders zijn: Forever21, Primark, New Look, GAP, Topshop, Superdrug, Boots en Harrods. We wilden ook nog naar de M&M store en Hamleys – een hele grote speelgoedzaak – maar hier zijn we helaas niet aan toe gekomen. Dit schijnt ook wel heel erg leuk te zijn!

Hopelijk vonden jullie het leuk om wat meer foto’s van Londen te zien. Ik vond het heel leuk om dit artikel te maken, het deed me echt weer terug denken aan de tijd uit Londen. Ook hoop ik dat jullie wat aan mijn tips hebben! Nog meer weten? Dan mag je het natuurlijk gewoon vragen in de comments of me een mailtje sturen.

Ben jij weleens in Londen geweest en heb jij nog een ultieme tip?

Liefs,
Joyce

Reacties

  1. Die ijsjes met die chocoladedingen erin zie ik zoveel! ik hou van Londen, ik ben er nog maar 1 keer geweest maar ik wil er zo graag weer een keer naartoe!
    liefs, Tessa

  2. Ik heb er een half jaar gewoond voor stage zo’n 10 jaar geleden en inmiddels zo’n 8 a 9 x terug geweest. Wil elk jaar mijn vrienden bezoeken daar! Waar zit die Wasabi eettent waar je het over had? Ik ga in September weer er heen en zou daar graag een hapje willen eten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg mij op social media en blijf op de hoogte van alle trends en ontwikkelingen!