LONDEN VLOG #1 – Regen, good food en roomtour!

21 mei 2014

In een paar vlogs neem ik jullie mee naar Londen! Ik heb het enorm naar mijn zin gehad en heb ook geprobeerd om zoveel mogelijk te filmen. Deze vlog is van de eerste dag. We kwamen in de ochtend aan dus hadden nog de hele dag om leuke dingen te doen!

Het is een tijdje terug dat ik een filmpje heb geplaatst, langer dan een maand geleden. Ik vond het een tijdje niet zo leuk om te doen, maar sinds deze vlogs vind ik het weer helemaal leuk om te filmen. Vandaar dat er dus weer vaker filmpjes komen. Wat vind jij fijn? Eens per week, eens per twee weken? Het hangt een beetje van jullie af!

Maar goed, nu eerst de vlog van de eerste dag van onze ‘mini-vakantie’. Als je mijn site al wat langer volgt, weet je misschien dat Thijs niet voorbij komt op foto’s en dus ook niet op filmpjes. Dit hebben we samen besloten. We waren wel met z’n tweetjes op vakantie, het was echt onwijs gezellig zo met z’n tweetjes!

Er komen nog één of twee vlogs aan, afhankelijk van het beeldmateriaal. De laatste dag heb ik helemaal niet gefilmd namelijk en de avond ervoor ook niet. Dus ik moet even kijken hoeveel materiaal ik nog heb!

Wat vind je van deze vlog? Ben jij zelf weleens in Londen geweest?

Liefs,
Joyce

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg mij op social media en blijf op de hoogte van alle trends en ontwikkelingen!