Look: Amazone Green

17 mei 2013

Vanochtend heb ik een oogschaduw van Make-Up Studio voor jullie gereviewed. Ik heb daar een look mee gemaakt die ik jullie nu ga laten zien. Voor meer informatie over het het product kun je het artikel van vanochtend nog even bekijken.

Zoals ik vanochtend al zei, heb ik nog nooit met een cream eyeshadow gewerkt. Vandaar dat ik de look redelijk simpel heb gehouden. Ik ben gegaan voor een smokey eye met donkere kleuren. Verder heb ik mijn make-up rustig gehouden omdat ik alle aandacht op mijn ogen wou leggen.

Excuus voor het verschil in belichting. Op mijn rechteroog (voor jullie op de foto links) scheen meer zon, waardoor die kant lichter lijkt. Zelf vind ik de look redelijk goed geslaagd. Normaal werk ik niet vaak met zulke donkere kleuren, maar ik vind het de laatste tijd steeds leuker om mee te experimenteren!

Voor deze look heb ik eerst de primer potion van Urban Decay aangebracht. Op mijn bewegend ooglid heb ik de oogschaduw van Make-Up Studio aangebracht. In de crease en onder de ogen heb ik de zwarte kleur uit het Naked 2 palette aangebracht, genaamd Blackout.

Tot slot nog een full-face foto waar je de rest van m’n make-up goed kunt zien. Ik heb de Catrice Infinite Matt foundation op en een blush van Glossybox – Glossy Rosewood. Mijn wenkbrauwen heb ik ingevuld met de wenkbrauwpoeder van Catrice. Op mijn lippen heb ik een lichtroze lipbalm van NYC – de appeltjesversie – één van mijn favorieten!

Hoe zou jij deze oogschaduw van Make-Up Studio combineren?

Liefs,
Joyce.

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg mij op social media en blijf op de hoogte van alle trends en ontwikkelingen!