Look – Hello Autumn!

12 sep 2014

Zoals beloofd, vandaag de look gemaakt met het prachtige essence palette dat ik gisteren liet zien. Dit palette sprak mij aan vanwege de mooie groentinten. Natuurlijk heb ik dan ook onder andere deze kleuren gebruikt.

Er zijn twee versies van dit palette beschikbaar. Eén met alleen maar bruintinten en het palette dat ik in mijn bezit heb. Het andere palette was ook prachtig, maar bevatte veel kleuren die ik al heb! Vandaar dat ik mijzelf uit wilde dagen en dat ik koos voor dit palette. Ik koos voor groen!

Voor deze look heb ik alle kleuren uit het palette gebruikt. De eerste kleur heb ik als highlighter gebruikt. De andere lichte kleur heb ik aangebracht over mijn hele bewegend ooglid. Dan skippen we even de bruine kleur en gaan we over naar de eerste groene kleur. Deze bracht ik ook aan op mijn bewegend ooglid, vanaf het midden naar de buitenkant. De een na laatste kleur gebruikte ik in mijn crease. Met de laatste kleur zette ik de crease nog wat extra aan. Dan de kleur die we over hadden geslagen, de derde kleur. Deze bruine kleur depte ik zachtjes in het midden van mijn bewegend ooglid om het mooi te laten blenden.

Natuurlijk heb ik ook nog een full-face foto, zodat je kunt zien hoe het geheel eruit ziet! Ik vind het zelf erg mooi. Overdag zou ik dit best kunnen dragen als ik de stad in ga, of thuis blijf. Maar voor op stage vind ik dit bijvoorbeeld net iets te heftig.

Verder koos ik voor een neutrale lip kleur. Voor mij is deze ooglook namelijk al best opvallend. Ik greep naar een lipstick van essence, genaamd ‘Natural Beauty’. Een perfect, alledaags kleurtje – naar mijn mening!

Is dit een look die jij zelf ook zou dragen?

Liefs,
Joyce

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg mij op social media en blijf op de hoogte van alle trends en ontwikkelingen!