Look: Ice, ice, baby!

7 feb 2015

Tijd voor wat anders! Normaal gesproken draag ik matte oogschaduw en vrijwel altijd dezelfde kleuren. Het liefst kies ik voor bruine tinten. Veel shimmer gebruik ik niet, maar nu wilde ik eens wat anders uit proberen. We gaan voor een hoop shimmer dit keer!

Oorspronkelijk ging ik voor een look met pastel tinten, met het MUA Pretty Pastels palette. Ik had echter niet verwacht dat deze kleuren zoveel shimmer zouden bevatten. Ook ben ik niet zeer te spreken over het palette. Hoeveel kleuren ik ook aan breng, als ik het ook maar zachtjes blend, is het allemaal al weer weg. De oogschaduw is poederig, maar als je het eenmaal goed op je ooglid drukt dan zit het wel eenmaal goed.

Vooral de shimmer valt op, verder maakte ik gebruik van groene, paarse en blauwe tinten. Helaas vallen deze laatste twee tinten volledig weg. Onder mijn ogen bracht ik een lichte, mint kleur aan. In mijn crease depte ik zachtjes een bruine kleur, voor een mooiere overloop. Toen ik de foto’s zag, viel mij één ding gelijk op: het geeft een soort ijzig effect. Matcht perfect bij de sneeuw die er de laatste paar dagen in ons koude kikkerlandje ligt.

Qua lip kleur ging ik voor mijn favoriet van het moment. Namelijk de MAC lipstick in de kleur ‘Please Me’. Het is een matte lipstick die bij vrijwel elke look goed staat. Ik vond het matte effect een mooi contrast tegenover alle shimmer op de oogleden.

Op bovenstaande foto vind ik de paarse tint wel wat beter terug komen, deze had ik namelijk aangebracht aan de buitenkant van het ooglid. Ik vind het opvallend, maar wel ook echt heel erg gaaf. Het valt in ieder geval wel goed op, dat is één ding dat zeker is! Normaal gesproken draag ik overigens ook altijd eyeliner, maar bij deze look niet. Dat vond ik niet nodig en misschien toch net wat té heftig worden. Overigens vind ik het bij deze look mooi om mascara aan te brengen op de onderste wimpers. Het kan soms een wat dramatisch effect geven, maar bij deze look was het anders gewoon ‘niet af’.

Heb jij dat ook weleens? Dat je een make-up look in je hoofd hebt en dat het dan uiteindelijk ineens heel anders uitpakt?

Liefs,
Joyce

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg mij op social media en blijf op de hoogte van alle trends en ontwikkelingen!