Look: Make It Green

29 mei 2015

Het leek mij leuk om weer eens een look met jullie te delen. De laatste tijd experimenteer ik weer redelijk wat met ooglooks, verschillende kleuren lipsticks, et cetera. Vandaag wil ik je graag deze groene ooglook laten zien.

Als ik eens voor iets anders ga dan een standaard neutrale look, dan kies ik graag voor een groene kleur. Een groene kleur laat mijn ogen goed uitkomen en hoeft niet eens zo erg opvallend te zijn. Het ligt eraan hoe je het in de look verwerkt. Als je het alleen als accentkleur gebruikt, ziet het er fris uit, maar kan het naar mijn mening overdag ook nog prima gedragen worden.

Als basiskleur heb ik enkele verschillende bruine tinten gebruikt. Met glans, maar in mijn crease juist een matte kleur. Vervolgens maakte ik de look af door een groene kleur in de buitenste ooghoek te deppen. Ik vond het nog niet groen genoeg, vandaar dat ik er een groene gel eyeliner bij pakte. Dat maakte de look helemaal af. Ook onder mijn oog bracht ik een groen lijntje aan.

Verder gebruikte ik de basis. Een bb cream van Garnier, een bronzer van Catrice en blush van de HEMA. Dit maal ging ik voor een neutrale kleur op de lippen. Dit is een nude lipstick van essence, Cool Nude. Ik vind ’t een prachtige lipstick!

Wat vind jij van deze look? Is groen een kleur die jij zelf ook op de ogen zou dragen?

Liefs,
Joyce

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg mij op social media en blijf op de hoogte van alle trends en ontwikkelingen!