Look met het Sleek Monaco palette

7 aug 2012

Vandaag heb ik een look voor jullie, gemaakt met het Monaco palette van Sleek, waar ik laatst een review over heb geschreven. De turquoise tinten uit het palette trokken mij het meest aan, daarom heb ik daar gebruik van gemaakt. Kijk snel mee naar de look die ik gemaakt heb met dit prachtige palette!

 
Als ik wat kleur aan wil brengen in mijn look haal ik vaak dit palette tevoorschijn. De kleuren zijn prachtig en goed gepigmenteerd. Alleen door naar het palette te kijken, krijg ik al inspiratie voor veel looks. Vandaag wil ik jullie een look laten zien waarbij ik gebruik heb gemaakt van de highlighter en de turquoise kleuren uit het palette.

De kleuren met de hartjes heb ik gebruikt voor deze look. De zachte, witte crème kleur heb ik gebruikt als highlighter. De lichtblauwe kleur heb ik aangebracht op het bewegend ooglid. De kleur naast de highlighter heb ik aangebracht in de crease. De turquoise kleur op het onderste plaatje heb ik lichtjes aangebracht aan de buitenkant van mijn bewegend ooglid en half in de crease gedept om zo wat diepte te creëren. Ook heb ik deze kleur aangebracht onder mijn oog.

Uiteindelijk is dit de look geworden. Ik heb de kleuren niet al te heftig aangezet zodat het nog goed draagbaar is. Verder heb ik nog gekozen om witte oogpotlood op mijn waterlijn aan te brengen, zodat mijn oog optisch groter lijkt.

Een close-up foto. Hij is niet helemaal scherp, maar toch heb ik er bewust voor gekozen om deze te plaatsen. Op deze foto kun je de subtiele glittertjes in de oogschaduw namelijk erg goed zijn!

Tot slot nog een full-face foto. Zo kun je goed zien hoe de make-up look er in z’n geheel uit ziet. De make-up look had ik afgestemd op mijn truitje, het leek me wel leuk als dat een beetje overeenkwam. Verder heb ik de BB cream op van Garnier en een nude lippenstift van ELF.

Gebruik jij vaak de kleur turquoise in je ooglook?

Liefs,
Joyce.

Reacties

  1. Wauw, wat een mooie ooglook, it’s so pretthay met je shirt erbij! Ik vind hem ook echt perfecto voor overdag, niet te heftig, gewoon natuurlijk. I like it girl. :) Zelf draag ik het soms, in combinatie met bruin. :D

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg mij op social media en blijf op de hoogte van alle trends en ontwikkelingen!