Look: Naked 1

10 mei 2013

Vandaag heb ik weer een look voor jullie. In het What’s In My Bag filmpje werd gevraagd naar de look die ik op had. Vandaar dat ik hem opnieuw heb gemaakt en er deze keer foto’s van heb gemaakt!

Ik vind dit een hele fijne look voor elke dag, neutraal maar toch mooie kleurtjes bij elkaar. Ik ben ook gewoon zó ontzettend blij met het Naked palette, met name de eerste editie. Daar heb ik deze look dus ook mee gemaakt.

Voor deze look heb ik vier kleurtjes gebruikt. De eerste kleur uit het palette heet ‘Virgin’ en die heb ik gebruikt als highlighter in de binnenste ooghoek en onder de wenkbrauwen. Op het bewegend ooglid heb ik ‘Naked’ gebruikt, dat is de derde kleur uit het palette. In mijn kleur heb ik ‘Darkhorse’ gebruikt, dat is een donkerbruine kleur – de achtste kleur. Deze heb ik vervolgens extra aangezet met ‘Sidecar’ de vierde kleur uit het palette. Deze kleur bevat grove glitters en dat maakt de look echt af vind ik.

De look heb ik afgemaakt met een wing. Niet al te opvallend, maar toch een kleine wing. Verder heb ik op mijn gezicht de Infinite Matt Foundation op van Catrice. Op mijn wangen heb ik Rose Gold van Sleek en op mijn lippen heb ik Velvet Rose van Essence. Dat is een matte lip cream.

En tot slot nog een full-face foto. Hierop kun je de ooglook goed zien. Mijn haar had ik los hangen met een simpel vlechtje naar de zijkant.

Wat is jouw favoriete kleurtje uit het Naked palette?

Liefs,
Joyce.

Reacties

    • Bedankt! Daar heb ik af en toe echt nog wel eens moeite mee hoor moet ik eerlijk zeggen, haha. Dan blijf ik ‘m maar corrigeren en wordt ‘ie uiteindelijk véél te dik!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg mij op social media en blijf op de hoogte van alle trends en ontwikkelingen!