Look: Natural Matte

16 apr 2014

Voor de verandering pakte ik mijn geliefde Inglot palette er weer eens bij. Dit palette is bij uitstek geschikt voor naturelle looks. De meeste kleuren die ik heb gebruikt zijn matte, evenals de lipstick die ik op heb!

Ik moet zeggen dat ik niet zo van de felle ooglooks ben. Ik vind het al snel te heftig en out of my comfortzone. Vandaar dat ik het liefst kies voor dit soort ‘veilige’ tinten. Wat ik vaak wel leuk vind is om dan te experimenteren met een felle kleur lipstick. Dit keer vond ik dat ook even too much en heb ik het lekker rustig gehouden.

Het is een redelijk koele look zoals je kunt zien. Ik heb namelijk vooral gebruik gemaakt van matte, grijzige tinten. Om de look toch nog wat warms te geven heb ik gekozen voor een shimmery highlighter met een gouden accent erin. Deze heb ik aangebracht in mijn binnenste ooghoek. Mijn wenkbrauwen heb ik bijgewerkt met het wenkbrauwkitje van Catrice.

Om nog iets meer warmte toe te voegen aan de look, koos ik voor een mooie shimmery bronzer en blush. Ik gebruikte de nieuwe bronzer van Catrice en een blush van de HEMA. Samen zorgt dit voor een prachtig effect! Op mijn lippen wilde ik graag iets neutraals hebben. Vandaar dat ik koos voor de essence stay matte cream in Velvet Rose – nog de oude versie! Ik vind ‘m zo onwijs mooi. Ik breng hem altijd wat deppend aan, zodat er niet een te dikke laag op mijn lippen zit.

Naar welk palette grijp jij het liefst als je gaat voor een everyday look?

Liefs,
Joyce

Reacties

  1. Ik gebruik als ik het eenvoudig houd echt alleen maar een mascararoller en eyeliner….maar gebruik echt haast altijd felle kleuren, in mijn dagelijkse make up en heb geen vast palette wat ik hier voor gebruik1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg mij op social media en blijf op de hoogte van alle trends en ontwikkelingen!