Look: Neon Brightness

20 mrt 2013

Ik had jullie nog een look beloofd met het prachtige Sleek ACID palette. Toen kwamen de winacties ertussen door, maar hier is ‘ie dan. Niet echt heel draagbaar, maar wel heel vet om mee te experimenteren.

Dit palette heb ik gekocht omdat ik wat meer variatie aan wilde brengen in mijn make-up. Vaak zet ik ook een fel kleurtje eyeliner als echte eyecatcher, dat vind ik wel erg leuk staan. Ook met de prachtige blauwe kleuren heb ik al een paar keer een look gemaakt.

Dit zijn de kleurtjes die ik heb gebruikt. De witte kleur in mijn binnenste ooghoek en onder mijn wenkbrauw. De groene kleuren in mijn crease. De bordeaux kleur linksboven heb ik onder mijn ogen aangebracht. En dan natuurlijk de roze en gele kleur, maar die zijn duidelijk te zien op de foto. Ook heb ik een klein beetje oranje gebruikt naast de roze kleur aan de buitenkant.

Wat ik al zei: deze look zou ik zelf niet zo snel naar buiten dragen, misschien alleen met Carnaval of een leuk feestje. Maar ik vind het gewoon zó leuk om te experimenteren met al die kleurtjes. Ook ben ik erg tevreden over de pigmentatie van de kleuren. Ze zijn gemakkelijk op te bouwen. Voor uitgebreide swatches en een review kun je hier kijken.

En tot slot nog even een full-face foto. Ik grijp de laatste tijd steeds vaker naar dit palette. Dan maak ik er alleen wat meer draagbare looks mee. Maar ik besefte me dat ik alleen nog maar beste safe looks online had staan, vandaar een look met deze prachtige neon kleuren.

Houd jij er ook zo van om met make-up te experimenteren?

Liefs,
Joyce.

Reacties

  1. Mooie kleurtjes, echt heerlijk voor in de zomer! Klein tipje: misschien dat je de volgende keer de kleuren iets meer kunt blenden met een blendbrush, dat zie je die harde lijnen niet zo en dat ziet er net wat natuurlijker en mooier uit!

    • Thanks voor je tip! Ik heb de kleurtjes wel geprobeerd te blenden maar dat vond ik t minder mooi maken. Nu kun je de kleurtjes goed afzonderlijk zien van elkaar. Maar ik ben t met je eens. Die groene kleur had ik beter nog even goed kunnen blenden :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg mij op social media en blijf op de hoogte van alle trends en ontwikkelingen!