Look: Oh So Special!

15 nov 2012

Ik heb twee prachtige Sleek palettes in mijn bezit. Eerder liet ik jullie al een look zien met het Monaco palette. Dit keer is het de beurt aan het prachtige Oh So Special palette!

Voornamelijk de bruintinten uit dit palette vind ik echt prachtig! De roze kleuren gebruik ik niet zoveel omdat ik daar gewoon minder mee heb. De look is dus simpel, maar toch wel heftig door de donkere kleur in de crease.

De witte kleur heb ik gebruikt als highlighter, voor in mijn binnenste ooghoek en op mijn wenkbrauwbot. De lichtste bruine kleur op het bewegend ooglid en die daarnaast in de crease. Met de kleur helemaal rechtsboven heb ik de crease nog extra aangezet en ook een lijntje mee onder mijn oog getrokken.

Dit is de uiteindelijke look geworden. Ik vond hem wel erg mooi gelukt. Alleen zag ik na deze foto wel dat ik mijn wenkbrauwen nodig eens onder handen moest nemen, dus dat heb ik gelijk gedaan, haha.

Dan tot slot nog een full-face foto, die kon natuurlijk niet uitblijven! Ik ben heel erg blij met mijn palette. Ik snap waarom een hoop mensen die palette helemaal te gek vinden. Je kunt er echt prachtige looks mee maken!

Heb jij het Oh So Special palette al in je bezit?

Liefs,
Joyce.

Reacties

  1. Hele mooie look en wat heb je prachtig haar! Ik heb dit palette ook, ik zal deze look ook eens proberen want het palette ligt alweer een tijd in mijn kast te verstoffen ;-)

    • Haha, ik had precies hetzelfde. Hij lag een beetje onderop in mijn stash, dus ik dacht: hmmm, ik moet ‘m weer eens even gaan gebruiken! Anders is ’t zonde, want er zitten echt mooie kleurtjes in!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg mij op social media en blijf op de hoogte van alle trends en ontwikkelingen!