Look: Purple Reign

13 nov 2013

Er staan al een aantal looks online op de site, maar nog geen paarse look. Vroeger droeg ik vaak paarse oogschaduw, de laatste tijd wat minder. Ik vond het dus wel weer eens tijd worden voor een leuk paars kleurtje op mijn oogleden!

De look heb ik redelijk simpel gehouden. Paars is best een heftige kleur en kan al snel too much zijn. Deze look heb ik gedragen op een alledaagse dag, dus toen ik gewoon naar school ging. Doordat ik de kleuren niet heel heftig heb aangezet, vond ik het prima draagbaar.

Ik heb vooral gebruik gemaakt van kleuren die een hoop shimmer bevatten. Zo heb ik gekozen voor een koele highlighter met wat glitter. De kleuren heb ik zacht en licht gehouden. In de crease heb ik de paarse kleur wat donkerder aangezet. Om de look af te maken heb ik een simpel, dun lijntje eyeliner aangebracht.

Om het geheel lekker paars te houden, heb ik ook onder mijn oog een paars lijntje aangezet. Als je dit too much vind, kun je het lijntje weglaten of kiezen voor een simpel, zwart lijntje. Zelf vind ik deze paarse kleur onwijs gaaf staan bij mijn groene ogen.

Ik heb gebruik gemaakt van een palette dat ik ooit eens van mijn vriend heb gekregen, gekocht bij de Ici Paris geloof ik. Maar je kunt natuurlijk alle soorten paarse oogschaduw gebruiken die je wilt.

Draag jij weleens paarse oogschaduw? En zo ja, hoe combineer jij dat dan zonder dat het ‘too much’ wordt?

Liefs,
Joyce

Reacties

  1. Hihi *denkt aan haar eigen artikel van gisteren* dat was de eerste keer paars voor mij, sterker nog de eerste keer echt oogschaduw! Inclusief een ander kleurtje in de crease etc haha Jup ik hou van een paarse kleur bij mijn bruine ogen.

  2. Heel mooi! Ik draag zelf best vaak paars en hou van opvallend. Zo combineer ik het regelmatig met kleuren als bijvoorbeeld roze en groen, maar mijn favoriete kleur is dan toch grijs!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg mij op social media en blijf op de hoogte van alle trends en ontwikkelingen!