Look: Season Mix-up

4 jan 2013

In deze look heb ik gebruik gemaakt van een kleur die ik eigenlijk nooit gebruik. Geel! Het is hartje winter, maar ik wou er toch graag eens mee experimenteren. Als tegenhanger een echte kleur voor de herfst en winter, bruin.

Voor mijn verjaardag – 3 maanden geleden – heb ik van mijn vriend een make-up palette gehad. Het is een groot palette met oogschaduw, lipgloss, oogpotlood, mascara, kwasten – noem ’t maar op! Van de oogschaduw had ik nog niet zoveel gebruik gemaakt en dat vond ik zonde, daarom leek het mij leuk om hiermee te experimenteren. In dit filmpje laat ik het palette zien.


Zelf vind ik de combinatie erg geslaagd. Ik vind de kleuren mooi bij elkaar combineren. Buiten de gele en bruine kleur heb ik ook nog gebruik gemaakt van een glinsterende highlighter. Deze zat ook in het palette. Verder heb ik met een wit oogpotlood mijn waterlijn ingekleurd om mijn ogen groter te doen lijken.

Tot slot nog een full-face foto. Buiten de oogmake-up had ik ook nog mijn foundation op van Catrice, de Photo Finish Foundation. De blush die ik heb gebruikt zat in de Glossybox van de afgelopen maand, hier kun je er een review over lezen. En ik heb een lippenstift gebruikt van ELF uit de €1,- lijn genaamd: Nostalgic.

Gebruik jij weleens geel in je ooglooks?

Liefs,
Joyce.

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg mij op social media en blijf op de hoogte van alle trends en ontwikkelingen!