Look: Turquoise in Kiko

21 jul 2013

Vandaag heb ik weer eens een look voor jullie! Ik had in Keulen een prachtig turquoise oogpotlood van Kiko gescoord en kon niet wachten om daar een look mee te maken. Ik heb gekozen voor een neutrale look zodat de turquoise kleur er echt uit knalt!

Voor deze look heb ik natuurlijk mijn oogpotlood van Kiko gebruikt. Dit prachtige oogpotlood heeft helaas geen leuke naam maar een nummer, namelijk nummer 813. Verder heb ik voor deze ooglook gebruik gemaakt van het Naked II palette.

Ik heb gebruik gemaakt van de kleuren waar ik hartjes bij heb gezet. Dit zijn de kleuren Bootycall, Tease, Verve en Busted. Ik vind Bootycall zo’n prachtige highlighter! Dit is een van de dagelijkse looks die ik maak met dit palette.

De overige producten die ik voor deze look heb gebruikt zijn: de BB cream van Garnier, Rimmel Exaggerate eyeliner, Max Factor Aqua Lash mascara en de Welcome to Roosywood blush van de Glossybox. Mijn wenkbrauwen heb ik ingekleurd met het wenkbrauwkitje van Catrice. Als make-up basis heb ik de primer van Urban Decay gebruikt.

En dan kun je hierboven tot slot nog enkele full face foto’s zien. Ik vind dat de turquoise kleur er echt uit springt. Zelf vind ik dat erg mooi want dan kun je de look zelf verder gewoon rustig houden en het accent op de turquoise kleur leggen.

Draag jij vaak zo’n neutrale look met een leuk kleuraccent?

Liefs,
Joyce

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg mij op social media en blijf op de hoogte van alle trends en ontwikkelingen!