Look: Valentines Day!

13 feb 2014

Morgen is het natuurlijk Valentijnsdag. Het leek mij toch wel leuk om hier iets mee te doen op de site, vandaar dat ik een look heb gemaakt. Een rustige, neutrale en lieflijke look. Zo zie jij met een klein beetje make-up al geweldig uit!

Als er één palette is dat schreeuwt om een Valentijnslook dan is het wel het Oh So Special palette van Sleek. De laatste tijd pak ik hem steeds vaker uit mijn kast. De matte roze kleuren gebruik ik niet erg vaak, vandaar dat ik het daar wel tijd voor vond worden.

De kleuren die ik gebruikt heb… Allereerst de kleur helemaal linksboven. Deze heb ik aangebracht over het bewegend ooglid en onder het wenkbrauw bot. Aan de buitenkant van het bewegend ooglid heb ik de lichtroze, matte kleur aangebracht. In de crease heb ik de andere matte, maar wat donkerdere roze kleur aangebracht. Dit heb ik vervolgens met elkaar geblend.

Ik vond het geheel alleen wel iets te licht en roze. Vandaar dat ik mijn kwast lichtjes in een donkerbruine kleur heb gedept. Dit heb ik heel lichtjes aangebracht in de crease. Je ziet er haast niets van terug, het maakt het geheel alleen wat donkerder!

Op de foto’s hierboven kun je mijn look wat beter zien. Het was een redelijk rustige look, vandaar dat ik wel ben gegaan voor een eyeliner. Ook heb ik lichtjes een wat donkerdere kleur aangebracht onder mijn ogen. Niet al te hard, zodat de look rustig blijft ogen. Op mijn lippen heb ik een lipstick van BE Creative, genaamd Silk.

Meestal vinden jongens te veel make-up niet echt mooi – althans van wat ik weet – haha, vandaar dat ik de look redelijk simpel en rustig heb gehouden. Zo zie je er mooi uit, maar is het toch allemaal niet te overdreven.

En dan tot slot nog een full face foto van een afstandje. Zelf vind ik dit het mooist. Lekker make-uppen maar toch niet té opvallend. Mijn haar heb ik aan de onderkant gestijld, de bovenste lagen heb ik krullend gelaten. Dit doe ik de laatste tijd steeds vaker, ik vind ’t leuk! Op deze foto had ik trouwens mijn lipstick nog niet op gedaan.

Ik heb trouwens al eerder looks geplaatst waarbij ik gebruik maakte van het Oh So Special palette! Benieuwd? Klik dan hier én hier.

Ga jij nog wat speciaals doen op Valentijnsdag?

Liefs,
Joyce

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg mij op social media en blijf op de hoogte van alle trends en ontwikkelingen!