Look: Vegas Volt

22 aug 2013

Jullie hebben een tijdje terug al kunnen zien dat ik een MAC lipstick aan heb geschaft. Ik ben daar nog steeds erg blij mee en draag hem zowat elke dag. Vandaar dat ik een look heb gemaakt, waarin deze lipstick prachtig tot zijn recht komt.

Ik heb de rest van de look bewust erg rustig gehouden zodat de lipstick er echt uit springt! Ik heb eigenlijk vooral een heel alledaagse look gemaakt, anders vind ik het al snel ‘too much’ worden.

Hier kun je de ooglook goed zien. Ik heb gebruik gemaakt van mijn Naked II palette. Ik heb gebruik gemaakt van de kleuren Foxy, Busted en Half Baked. Eyeliner draag ik bijna altijd, vandaar dat ik dat nu ook graag aan de look toe wilde voegen. Wel heb ik gekozen voor een extra dunne lijn.

Onder mijn oog heb ik een lijntje getrokken met Half Baked. Ook in mijn binnenste ooghoek heb ik een gouden accent aangebracht. Dit zodat de look toch iets extra’s heeft.

En dan natuurlijk de prachtige lipstick waar het allemaal om draait. De MAC lipstick in Vegas Volt. Ik vind het echt een prachtige kleur en gebruik hem dagelijks. Het is echt een aanrader!

En dan tot slot nog een full-face foto. Ik houd echt vast aan het feit dat je één ding eruit moet laten springen: je ogen of juist je lippen. Ik vind het fijn om een neutrale ooglook te hebben en dan juist een lekkere felle lipkleur op te doen.

Wat draag jij het liefst? Felle lippen of een ooglook die eruit springt? Of houd jij niet vast aan dat ‘principe’?

Liefs,
Joyce

Reacties

  1. Een heel erg mooie neutrale look! Ik vind dat je ogen er ook mooi uit springen en dan met de lipstick erbij, that’s fantastic! Leuke vraag ook die je erbij stelt… Ik hou me niet echt vast aan dat principe! Of ik draag een felle look en een licht kleurtje op de lippen of een neutrale look met felle lippen. Het ligt er net aan waar ik zin in heb!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg mij op social media en blijf op de hoogte van alle trends en ontwikkelingen!