Lush – Happy Christmas

27 dec 2014

Af en toe mag je jezelf toch wel eens verwennen? Bijvoorbeeld met een prachtig cadeau van Lush. Ik vond het wel weer eens tijd om wat in te slaan en koos voor de cadeau box ‘Happy Christmas‘.

In dit artikel laat ik je zien wat er in mijn box zit!

Ik koos voor de box ‘Happy Christmas’. In de winkel werd ik onwijs goed geholpen. Ik vertelde dat ik geen bad had, en het liefst niet al t veel badproducten in de doos wilde hebben. Ook ben ik niet gek op Snowfairy – mij te zoet! Dus die viel box viel ook af. Toen bleven er eigenlijk twee cadeaus over. Uiteindelijk koos ik voor deze prachtige cadeau box, deze bevatte net iets meer producten waar ik enthousiast van werd.

Op het kaartje dat eraan hangt, kun je precies zien wat er in de box zit. Allereerst vind je er een douchegel in. De limited edition ‘So White‘ showergel. Dan een tinnetje van de ‘Million Dollar Moisturiser‘. Ook zit er een verpakking ‘Rub Rub Rub‘ in, altijd fijn een heerlijke scrub. Ook was ik heel benieuwd naar de ‘Santa’s lipscrub‘. Dan tot slot een heerlijke zeep, genaamd ‘Baked Alaska‘.

So White Showergel
Een frisse appeltjesgeur die je ’s ochtends fijn doet ontwaken als je heel diep hebt geslapen. Met verzachtend rozenwater en reinigende appelazijn. Biologische roos absolue en de essentiële olie van bergamot kalmeren drukke koppies, je voelt je sereen als pasgevallen sneeuw.
 

Rub Rub Rub
Verfrissende douchescrub met zeezout en de geur van citroen en mimosabloesem. Zeezout reinigt goed en bevat veel mineralen. Bovendien lossen de scrubkorreltjes op zodat je doucheputje niet verstopt raakt! Masseer een hoeveelheide stevig in op je vochtige huid, afspoelen… Je bent heerlijk zacht en je ruikt fantastisch!
 

Santa’s Lip Scrub
Dit is de perfecte lipscrub voor kerstengeltjes! Maar natuurlijk is deze heerlijke voor iedereen die van zachte, mooie lippen houdt! Santa’s Lip Scrub heeft de smaak van cola snoepjes, lekker! De suiker verwijdert op een zachte manier droge velletjes, zodat ze prachtig glad worden.
 

Million Dollar Moisturiser
Feel like a million dollars darling! Geweldige moisturiser die je gezicht beschermt en verzorgt. In Million Dollar Moisturiser zitten fantastische ingrediënten, zoals onder andere kalmerende teunisbloemolie, balancerende jojoba-olie, drie verschillende zonnefilters en een klein beetje glanzend pigmentpoeder. Door dit laatste ingrediënt ziet je huid er direct stralend uit, terwijl je haar goed beschermt tegen schadelijke ultraviolette straling.
 


Baked Alaska zeep
Geïnspireerd door een gigantische sneeuwbal! Deze prachtige zeep is van binnen nog veel mooier, er zitten prachtige kleuren in. De geur komt je misschien bekend voor. Vorig jaar had de zeep Snow Globe dezelfde opwekkende frisse citrusgeur.

Alle producten vind ik super tof en ik kan niet wachten om ze allemaal uit te gaan proberen. Van enkele producten zullen reviews komen, van producten die dan niet meer verkrijgbaar zijn niet. Op dit moment is er sale bij Lush, dus sla je slag! Hebben ze online niet meer wat je wilt? Ga dan even naar de winkel, misschien is het daar dan nog op voorraad.

De ‘Happy Christmas’ cadeau box kost normaal gesproken € 43,95 en is nu te koop voor de helft van de prijs.

Wat is jouw favoriete Lush product? En koop jij weleens zo’n cadeau box?

Liefs,
Joyce

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg mij op social media en blijf op de hoogte van alle trends en ontwikkelingen!